Beşiktaş'ta yerli operasyonu! O isim resmen açıklanacak

20.06.2021 - 17:03 | Son Güncellenme: 20.06.2021 - 18:44

Son dakika transfer haberleri... Yerli isimlere yönelen Beşiktaş Salih Uçan ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş, Kenan Karaman'ı da transfer etmek istiyor.

Beşiktaş'ta yerli operasyonu! O isim resmen açıklanacak

AJANSSPOR - HABER

Sezonu çift kupa ile tamamlayan Beşiktaş, kadro takviye çalışmalarını sürdürüyor. Siyah - beyazlılar, TFF'nin açıkladığı 8+6 yabancı kuralının kesinlik kazanmasıyla birlikte yerli isimlerin transferine öncelik verdi. 

Beşiktaş'ta Salih Uçan transferi tamam

Siyah - beyazlılar, bir yandan Sergen Yalçın ile yeni sözleşmeye resmiyet kazandırmak isterken, bir yandan da transfer rotasını belirliyor. TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, daha önceden anlaştığı Salih Uçan'ın transferini önümüzdeki günlerde açıklayacak. 

Salih Uçan'ın geçen sezonki performansı

Bucaspor altyapısından yetişen ve Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli gibi takımlarda forma giyen Salih Uçan, geçtiğimiz sezon Alanyaspor ile büyük bir çıkış yakaladı. 27 yaşındaki orta saha, turuncu - yeşilli forma ile 40 maçta 3 gol atıp 7 asist yaptı.

Kenan Karaman ile görüşmeler hızlanacak

Kartal, gelecek sezon için kadrosuna bir fovet kazandırmayı da istiyor. Bu noktada siyah - beyazlılarda akla gelen ilk isim ise milli futbolcu Kenan Karaman. 

Beşiktaş, A Milli Takımın Avrupa Şampiyonası'ndaki maçlarını tamamlamasının ardından Kenan Karaman ile görüşmelere hız verecek. 

Kenan Karaman, geçen sezon kaç gol attı?

Kenan Karaman, Hoffenheim ve Hannover 96 formaları giydikten sonra 2018-19 sezonunda Düsseldorf’a katılmıştı. İlk sezonunda 22 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergileyen futbolcu, 2019-20 sezonunda ise 21 maçta 6 gol kaydetti ve 1 asist yaptı. Geride bıraktığımız sezonda ise Kenan Karaman, 30 maçta 7 gol ve 2 asistle sezonu bitirdi.

Senin için hazırladığımız haberler