Beşiktaş'ta Nicola Zalewski sürprizi! Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyince kadro dışı kalmıştı...

17.09.2024 - 09:02 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 09:06

Alex Oxlade-Chamberlain gitmeyince eli kolu bağlanan Beşiktaş, ocak ayında sürpriz bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Nicola Zalewski sürprizi! Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyince kadro dışı kalmıştı...

Beşiktaş, yaz transfer dönemini 8 oyuncuyu kadrosuna katarak tamamladı. Rafa Silva, Ciro İmmobile, Gabriel Paulista, Joao Mario, Felix Uduokhai, Cher Ndour, Emirhan Topçu ve Can Keleş'e imza attıran yönetim, son dakikaya kadar uğraş verdiği sola takviyeyi ise yabancı kontenjanı nedeniyle ocak ayına bıraktı.

Chamberlain gitmeyince transfer yapılamadı

Sabah'ın haberine göre; siyah beyazlılar, kadroda düşünmediği Alexander Oxlade-Chamberlain'i gitmeyince mecburen takıma dahil etti. İngiliz oyuncunun ara transfer dönemine kadar takımda kalması nedeniyle ek bir takviye daha yapılamadı.

Ocak transferi için listenin ilk sırasında Zalewski var

Transfer sezonunun yeni bitmesine rağmen siyah beyazlı takımın idarecileri ve profesyoneller çalışmaları sürdürüyor. Oyuncu izleyen, listeler oluşturan Beşiktaş, ara dönem için Nicola Zalewski'yi listenin ilk sırasına yazdı.

Roma'nın kapısı çalınacak

Hem orta saha hem bek oynayabilen Polonyalı futbolcuyu bu süreçte takip edecek olan Beşiktaş, istediği ayrılıklar gerçekleşirse ara dönemde 21 yaşındaki oyuncu için Roma'nın kapısını çalacak.

Galatasaray, Roma ile anlaştı Zalewki'yi ikna edemedi

Galatasaray, transferin son saatine kadar Zalewski için büyük uğraş vermiş, kulübünü ikna etmesine rağmen oyuncuda aynı başarıyı gösterememişti.

Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyince kadro dışı bırakıldı

Sözleşmesinin son senesine giren Zalewski, Galatasaray'ın teklifini kabul etmemesinin ardından İtalyan kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı.

Senin için hazırladığımız haberler