'Beşiktaş’taki günlerimi unutamıyorum'

07.02.2018 - 09:44 | Son Güncellenme: 07.02.2018 - 09:44

'Beşiktaş’taki günlerimi unutamıyorum'

İngiltere Premier Lig'de sıkıntılı bir dönem geçiren Swansea City göreve Carlos Carvalhal'ı getirdikten sonra adeta şahlandı. Liverpool ve Arsenal gibi devleri evinde deviren teknik direktör Carlos Carvahal önemli açıklamlar yaptı.

Carvalhal, “Beşiktaş’taki günlerimi unutamıyorum. Bayern Münih maçında onlara başarılar diliyorum. İstanbul’daki dostlarıma da buradan selam gönderiyorum” ifadelerini kullandı

Beşiktaş’ın 2011-12 sezonunda hocalığını yapan ve o zamanlar kimsenin fazla tanımadığı bir isim olan Carlos Carvahal, şimdi ise İngiltere Premier Ligi’nde görev yapan bir teknik adam. Ada’da Premier Lig’in bir altı olan Championship’te Sheffield Wednesday’da 2 sene çalıştıktan sonra yakın zamanda Swansea’nin başına geçen ve takımı küme düşme hattından kurtaran (24 puanla 17.) Portekizli hoca, son 4 maçında yenilmedi, Liverpool’u 1-0 ve Arsenal’i 3-1’lik skorlarla geçti.

'Yeni stadı çok beğendim'

Tecrübeli hoca, bu başarılı performansını ve eski takımı Beşiktaş’la ilgili düşüncelerini, Fanatik İngiltere temsilcisi Edip Adanır’a anlattı. İşte Carvahal’ın açıklamaları: “Beşiktaş’taki günlerimi unutamıyorum. İnönü Stadı’nın güzelliği ve taraftarlar harikaydı. Yeni stadı da çok beğendim. Bayern Münih karşısında onlara başarılar diliyorum.”

'Teknik adam olmak dünyanın her yerinde aynı'

"Bayern güçlü bir takım ama Beşiktaş’ın kolay kolay pes etmeyeceğini biliyorum. Teknik adam olmak dünyanın her yerinde aynı. Her zaman kazanmak zorunda olduğunuz bir meslek. İşim elbette zor. İyi sonuçlar aldık ve tek düşüncem, Swansea ile kümede kalmak. Eğer bunu başarırsak, gelecek sezon daha iyi bir takımla daha iddialı olabiliriz. Sizin aracılığınızla İstanbul’daki dostlarıma selam göndermek istiyorum. Beşiktaş’a sezonun kalan maçlarında sonsuz başarılar diliyorum.”

Egemen Korkmaz’ın galibiyeti getiren son dakika golü

Renkli kişiliğiyle Beşiktaş taraftarına kendisini sevdiren Carlos Carvahal deyince akla iki hareketi geliyor. Bunlardan ilki Beşiktaş’ın, Gaziantep’i 3-2 yendiği maçtı. Egemen Korkmaz’ın galibiyeti getiren son dakika golünün ardından Carvahal, sevincini sahanın içine koşarak oyuncularla kutlamıştı. 

Galatasaray’a 3-2 yenildikleri deplasmandaki derbide, rakip hoca Fatih Terim için hazırlanan koreografiye hayran hayran bakmasıydı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler