Beşiktaş'tan 10 milyon Euro'luk transfer hamlesi

14.08.2024 - 11:18 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 11:22

Beşiktaş transfer haberleri: Transferde büyük oynamak isteyen Beşiktaş, yıldız futbolcunun transferi için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Detaylar...

Beşiktaş'tan 10 milyon Euro'luk transfer hamlesi

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, yeni transferleri Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista liderliğinde sezon güçlü bir başlangıç yaptı. Süper Kupa'da Galatasaray'ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Siyah-Beyazlılar, lige de Samsunspor galibiyetiyle başladı.

Genç yıldızı kadrosuna kattı

Öte yandan transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Paris Saint-Germain'in genç orta sahası Cher Ndour'u kadrosuna kattı. Transferde büyük oynamak isteyen Beşiktaş, şimdi ise Arjantinli yıldız için 10 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak istiyor

El Crack Deportivo'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Arjantin ekibi River Plate'te forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Pablo Solari'yi transfer etmek istiyor.

10 milyon Euro gözden çıkarıldı

Çıkan haberde River Plate'in bu transfer için 15 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ancak Beşiktaş'ın 10 milyon Euro'ya kadar çıkmaya hazır olduğu belirtildi.

165 maçta forma giydi

River Plate kariyerinde 165 maça çıkan Pablo Solari, 41 kez ağları havalandırırken 28 de asist yapmayı başardı.

Güncel değeri

Kulübüyle sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Arjantinli yıldızın Transfermarkt verilerine göre güncel değeri 7.5 milyon Euro olarak belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler