Beşiktaş'ın Lugano maçları için UEFA'ya bildirdiği kadro belli oldu

20.08.2024 - 13:21 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 13:26

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kadro UEFA'ya bildirildi. Siyah-Beyazlı takımda Aboubakar da listede yer aldı.

Beşiktaş'ın Lugano maçları için UEFA'ya bildirdiği kadro belli oldu

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, kadroyu UEFA'ya bildirdi.

Vincent Aboubakar kadroda

Siyah-Beyazlı takımda takımdan gönderilmesi gündemde olan Vincent Aboubakar, Lugano maçlarının kadrona dahil edildi.

2 futbolcu listede yok

Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain ve Daniel Amartey ise, UEFA listesine dahil edilmedi.

İşte Beşiktaş'ın UEFA'ya bildirdiği kadro:

Kaleci: Ersin Destanoğlu, Mert Günok.

Defans: Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov, Arthur Masuaku, Emirhan Topçu.

Orta Saha: Milot Rashica, Salih Uçan, Demir Ege Tıknaz, Ernest Muci, Moatasem Al-Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Gedson Fernandes.

Forvet: Semih Kılıçsoy, Vincent Aboubakar, Ciro Immobile, Rafa Silva, Jackson Muleka.

Maçı Morten Krogh yönetecek

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda yapacağı ilk maçı Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek.

Thun kentiyle aynı adı taşıyan statta TSİ 21.30'da başlayacak müsabakada Krogh'un yardımcılıklarını, vatandaşları D. Wollenberg Rasmussen ile Steffen Bramsen yapacak.

Mikkel Redder'in dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmada Hollanda'dan Rob Dieperink VAR, aynı ülkeden Erwin Blank ise AVAR olarak görev alacak.

Senin için hazırladığımız haberler