Beşiktaş'tan açıklama: Berna Gözbaşı'dan üzüntü telefonu

03.01.2021 - 22:39 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 23:14

Son dakika haberleri... Süper Lig'de 16. haftada Beşiktaş'ın Kayserispor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmesinin ardından bir Kayseri milletvekili ve kardeşi, Beşiktaşlı yöneticilerin bulunduğu locaya saldırmıştı. Beşiktaş'tan konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Ahmet Nur Çebi'yi aradı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan açıklama: Berna Gözbaşı'dan üzüntü telefonu

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Dalgakıran, Kayserispor cephesinden kendilerine saldırı olduğunu belirtti.

Dalgakıran konuyla ilgili, ''Burası Patagonya değil. Milletvekili ve kardeşi tarafından locamız basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı. Bu tür saldırılarda bulunanlar mutlaka cezalandırılmalı. Takipçisi olacağız." dedi.

Beşiktaş'tan açıklama geldi

Siyah-beyazlı kulüp, yaşanan olayla ilgili bir açıklama yayınladı ve Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın Ahmet Nur Çebi'yi aradığını söyledi. Yapılan açıklama şu şekilde:

Futbol Takımımızın Süper Lig’in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu’nda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını tememni ediyoruz.

Yönetim Kurulu Üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gözbaşı, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir.

Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır.

Loca basan milletvekili kim?

Beşiktaş locasını MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy bastığı iddia edilmişti.. Maçtan önce Ersoy'un bir sosyal medya paylaşımında bulunduğu görüldü. Milletvekili, "Oğlum Burhan ile Sevdamız Kayserispor’umuz için stadyumdayız. Bugün dualarımız ile inşallah kazanacağız" dedi. Bunun üzerine MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy: “Kimse Beşiktaş locasını basmadı. Kamera kayıtları mevcuttur. Loca basan taraf biz değil, aksine onlardır. Çıkan arbedede kimin ne yaptığını görmedim ancak yumruk atan taraf biz değiliz.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler