Beşiktaş'ta Adnan Dalgakıran'dan Antalyaspor maçı sonrası hakemlere sert tepki

06.02.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 22:35

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile berabere kalan Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Dalgakıran, hakem hatalarından dert yanarak, sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Adnan Dalgakıran'dan Antalyaspor maçı sonrası hakemlere sert tepki

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş ile Antalyaspor, Vodafopne Park'ta karşı karşıya geldi. Müsabaka golsüz berabere bitti. Karşılaşmada iki ekip de girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve sahadan 1'er puanla ayrıldılar.  Karşılaşmanın son anlarında Antalya kalesini abluka altına alsa da aradığı golü bulamayan siyah beyazlılarda taraftarlar yönetime tepki gösterdi.

Hepbir ağızdan yönetime tepki gösteren siyah beyazlı taraftarlar, "Yönetim uyuma, Beşiktaş'a sahip çık!" şeklinde tempo tuttu.

Antalyaspor karşısında 2 puan bırakan Beşiktaş, 37 puana yükselirken lider Trabzonspor'un 20 puan gerisinde kaldı.

Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Dalgakıran: "Elinizdeki düdükle her şeyi mahvedeceksiniz"

Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Dalgakıran, hakem hatalarından dert yanarak, şu ifadeleri kullandı:

"Türk futbol hakemlerinin organize kötülüğüne rağmen taraftarlar takımlarına olan inancını kaybetmedi.  Organize bir kötülükle karşı karşıyayız. Paralar harcayacaksınız, taraftarlar stadı dolduracak. Elinizdeki düdükle her şeyi mahvedeceksiniz. Bu iş o kadar kolay değil. Buna izin vermeyeceğiz. Türk futbolu adına biz buna izin vermemeliyiz."

İlgini Çekebilir
Feyyaz Uçar: Beşiktaş 11'ini kim sızdırıyor?
Habere Git

"Türk futbolunun değeri düşüyor"

"Görüyoruz ki VAR'la bu hatalar, ki hata demiyoruz biz buna, bu kötülük daha büyük bir  boyutlara ulaştı. Bu olay organizasyon olmadan olmaz. Bunlar tesadüf olamaz. VAR'da önünde ağır çekimde oynanıyor. Biz mi başka şeyler görüyoruz. Koskoca camia önlerinde isyan ediyor, umurlarında değil. Nasıl bir kendine güven bu. Nasıl bir organizasyon. Türk futbolunun değeri düşüyor. Bütün kulüpler buna tepki göstermeli. Bugün bize yarın başkasına. Ligi sahada değil de dışarıda mı organize edecekler. Derhal bu hakemlerle ilgili gerekenler yapılmalı. Bu hakemler başarısızdır. Asla diğer hakemlerimizi bunlardan daha başarısız olamazlar. Bu hakemlerin raf ömrü dolmuş. Bunların hepsi emekli edilmeli. Genç, dinamik hakemlerle yola devam edilmelidir."

"Milyon dolarlar dönüyor"

"Eğer bu söylediklerimize karşı geliniyorsa, reddediliyorsa, hata olarak görülüyorsa bu kadar hata da affedilmez. Milyon dolarlar dönüyor. Kulüplerin borçları boğaza kadar dayanmış, bunları hata diye geçiştiremeyiz."

"Hata üstüne hata yapan hakemler tekrar maçımıza veriliyor"

"Neden insanlar TV'lerde bu maçı izlemek için para verip üye olsun. Kritik ve tehlikeli bir nokta bu. Kulüplerin borçlarından da tehlikeli bir durumdayız. Derhal buna yarın el atılmalı. Hata üstüne hata yapan hakemler tekrar maçımıza veriliyor. Biz şuna kesin kanaat getirdik. Bu hata değil. Çok geç olmadan, Türk futbolu tamamen yerle bir olmadan bu konuya el atılmalı"

Senin için hazırladığımız haberler