Beşiktaş'tan Adriano'ya son teklif!

20.04.2019 - 12:41 | Son Güncellenme: 20.04.2019 - 09:44

Beşiktaş'tan Adriano'ya son teklif!

Beşiktaş, sözleşme konusu halen çözülmeyen Brezilyalı sol beke son bir teklif daha yapıp, karar vermesini istedi.

Siyah-beyazlılar gelecek sezon için genç bir kadro ve maaş baremi daha alt seviyede bir takım kurmak için yola çıkarken, Adriano ile de görüşme gerçekleşti, teklif gitti. Yönetim tarafından, “Bu teklifi iyi düşün. Bir an önce kararını ver ki biz de yerine oyuncu bakmayı bırakalım” denildi.

 

Gelecek sezonun planlamasına başlayan Beşiktaş’ta mevcut kadrodaki bazı isimlerin geleceği masaya yatırılıyor. Bu isimlerin başında da Brezilyalı sol bek Adriano Correia geliyor. Yeni sezonda takımı hem daha gençleştirmek hem de maaş baremini daha da aşağıya çekmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Adriano’ya son bir şans verdi. Yeniden bir yapılanmanın içerisinde olunduğu için artık yeni sözleşmelerin, yüksek rakamlarda olmayacağını Brezilyalı futbolcuya bir kez daha ileten siyah-beyazlı yönetim, oyuncudan son kararını vermesini istedi.

34 yaşındaki futbolcuyla en fazla bir yıllık anlaşma yapmak isteyen ve yıllık ücreti de bir milyon euro civarında tutmak isteyen Beşiktaş Yönetimi’nin, Adriano’ya “Bu teklifi iyi düşün. Bir an önce kararını ver ki biz de yerine oyuncu bakmayı bırakalım. Görüştüğümüz sol bekler var. Kalmanı istiyoruz ama sen de bu konuda ortak bir noktaya gel” diyerek son teklifini yaptığı ortaya çıktı.

Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalamak istemesi nedeniyle, siyah-beyazlı yönetimle bir türlü anlaşamayan Adriano’nun, sezon sonu bitmeden yönetime son kararını vereceğini söylediği öğrenildi. 

İki hafta süre

Yönetimin ise en geç iki haftaya kadar son kararını vermesini, aksi durumda, transfer listesindeki isimlerden biriyle el sıkışacaklarını tecrübeli savunmacıya söylediği bildirildi. Adriano son olarak ligde yapılan Medipol Başakşehir maçında sakatlığı nedeniyle forma giyememiş ve eksikliği epeyce hissedilmişti. Sezon içerisinde sol bek, stoper, orta saha gibi birçok farklı mevkiide oynayabilmesi nedeniyle Adriano adeta bir joker oyuncu gibi görülüyor ve gelecek sezon takıma katkı sunabileceği belirtiliyor. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler