Beşiktaş'tan Avrupa finali açıklaması! "Ali Koç saygı duydu"

02.10.2024 - 23:52 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 00:08

Beşiktaş Yöneticisi Özkan Arseven, FIBA Süper Kupa finalinde oynanan ve kısa süre içerisinde durdurulan Fenerbahçe Opet maçı ile ilgili konuştu.

Beşiktaş'tan Avrupa finali açıklaması! "Ali Koç saygı duydu"

AJANSSPOR-HABER

FIBA Süper Kupa finalinde EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe Opet ve EuroCup finalisti Beşiktaş, Basketbol Gelişim Merkezi'nde karşı karşıya geldi. Karşılaşma başladıktan kısa süre sonra tatsız olaylar meydana geldi.

Karşılaşma 2 dakika içinde durdu

Maçın başlamasının üzerinden henüz iki dakika dahi geçmeden, tribünden sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle karşılaşma duraklatıldı.

Karşılaşma yarına ertelendi

Olaylar nedeniyle kısa süre içerisinde durdurulan maç yarın akşama ertelendi. Final, Gelişim Merkezi'nde seyiricisiz olarak oynanacak.

Özkan Arseven: "Taraftarlar patlayıcı maddeler fırlattı"

Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven maçın ardından, "Maç güzel başladı ama karşılaşmanın başında Fenerbahçe taraftarı tarafından atılan patlayıcı maddelere bizim taraftarımız da karşılık verince olaylar çıktı. Burada üzücü olan bir kadın basketbol maçında böyle şeylerin yaşanması. Biz, basketbol salonlarında kadınları ve çocukları daha fazla görmek istiyoruz. Basketbolun kalitesinin yükselmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Özkan Arseven: "Ali Koç görüşümüze saygı duydu ve ortak karar aldık"

Arseven maçın erteleme kararı alınırken Fenerbahçe tarafı ile de uzlaştıklarını, "İki kulübe de maçla ilgili sorular sordular. Biz, maçın ertelenmesini istedik. Fenerbahçe ise önce maçı oynamak istedi. Sonra Ali Koç, bizim görüşümüze saygı duydu ve ortak bir karar aldık. Yarın tekrardan mücadele edeceğiz. İki takıma da başarılar diliyorum." ifadeleri ile belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler