Adem Ljajic, Beşiktaş'tan Ayrılıyor. Yeni Transferi An Meselesi...

Salim Manav
12.01.2022 - 10:15 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 10:51

Beşiktaş'ta son dakika haberi: Siyah-beyazlı yönetim ile Adem Ljajic arasındaki kriz çözüldü. Yıldız futbolcunun Başakşehir'e transferi an meselesi. Detaylar haberimizde...

Adem Ljajic, Beşiktaş'tan Ayrılıyor. Yeni Transferi An Meselesi...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın yollarını ayırmak için sözleşme fesih görüşmeleri yaptığı Adem Ljajic konusunda siyah-beyazlılar mutlu sona ulaştı. Ljajic ile arasındaki sözleşme krizini çözen Kartal'da Boşnak yıldızın ayrılığı birkaç gün içerisinde resmiyet kazanacak.

İstanbul'dan ayrılmayacak

Beşiktaş'la yollarını ayıracak olan Adem Ljajic kariyerine Süper Lig'de ve İstanbul'da devam edecek. Başakşehir ile prensip anlaşmasına varan Ljajic turuncu-lacivertli takımla 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

İlgini Çekebilir
Sofija Ljajic'ten sonra Jovic'i de bitirdi!
Habere Git

Çaykur Rizespor da istedi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş maçından sonra yaptığı açıklamada Adem Ljajic'i transfer etmek istediklerini söylemişti.

Hamzaoğlu transfer süreciyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Yusuf Sarı'yı kadromuza kattık. 2-3 transfer daha yapacağız. Ljajic gündemimizde var ama sadece o değil. Biz her türlü hazırlıklıyız. Görüşmeler sürüyor. Hangileri takımımıza uygunsa onlarla sonuçlandıracağız.

Adem Ljajic'in Beşiktaş performansı

Beşiktaş eski teknik direktörü Sergen Yalçın yaptığı açıklamalarda 30 yaşındaki Boşnak oyuncu ile defalarca konuştuğu halde futbola konsantre edemediğini dile getirmişti.Adem Ljajic siyah-beyazlı formayla görev aldığı 85 maçta 18 gol, 29 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler