Transfer haberleri | Beşiktaş, Berat Djimsiti ile temasa geçti

İsa Kethüda
28.08.2023 - 08:27 | Son Güncellenme: 28.08.2023 - 08:31

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off'unda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Arnavut savunma oyuncusu Berat Djimsiti ile temasa geçti.

Transfer haberleri | Beşiktaş, Berat Djimsiti ile temasa geçti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'dan Davinson Sanchez ve Eric Dier’i almak için girişimlerde bulunan Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan yeni bir hamle geldi.

Beşiktaş, Berat Djimsiti ile görüşüyor

Siyah-Beyazlılar, İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta forması giyen 30 yaşındaki Berat Djimsiti ile temasa geçti. 

Sözleşmesi 2026 yılına kadar

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen 1,90’lık Arnavut stoperin Atalanta ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Çebi'nin istifa ettiği iddiasına Kocadağ'dan cevap!
Habere Git

Atalanta performansı

2018 yılından bu yana Atalanta forması giyen Djimsiti, İtalyan ekibinde 187 maçta sahaya çıktı ve 7 gol, 7 asistlik performans sergiledi. 

Beşiktaş bonservisiyle almak istiyor

Fanatik'in İtalyan basınından derlediği habere göre Kara Kartal, tecrübeli oyuncuyu direkt olarak bonservisiyle kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarını sürdürdü

Öte yandan UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile 31 Ağustos Perşembe günü karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşuları ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. 5’e 2 ile devam eden idman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

İlgini Çekebilir
Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’ndaki çeyrek final rakibi belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler