Beşiktaş, PSG'nin yıldızını kaptı! Türkiye'ye geliyor

10.08.2024 - 18:22 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 18:31

Son dakika transfer haberleri. Yaptığı yıldız transferlerle adından söz ettiren Süper Lig takımlarından Beşiktaş, PSG'nin orta saha oyuncusu ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, PSG'nin yıldızını kaptı! Türkiye'ye geliyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Emirhan Topçu, Gabriel Paulista, Can Keleş, Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan Siyah-Beyazlı ekip, bir futbolcuyla daha anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, Cher Ndour ile anlaştı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Beşiktaş, Fransa Ligi'nde PSG forması giyen merkez orta saha oyuncusu Cher Ndour'u kadrosuna kattı.

Pazartesi Türkiye'ye geliyor

Haberde, 20 yaşındaki genç futbolcunun Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olacağı ve pazartesi günü sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak üzere Türkiye'ye geleceği belirtildi.

PSG kariyeri

12 Temmuz 2023 tarihinden bu yana PSG forması giyen Ndour, görev aldığı 4 maçta 1 gol kaydetti. Başarılı futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor.

Hasan Arat, PSG ile görüşmüştü

Bilindiği üzere Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz günlerde PSG ile bir görüşme yaptığını açıklamıştı.

Arat açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"PSG ile bir görüşme yaptım, o görüşmede de bunu net bir şekilde gördüm. Beşiktaş bununla gurur duymalı. Taraftarları heyecanlandıran çok önemli transferler yaptık. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel bir sezon geçmesini umut ediyoruz. Yolumuz açık, şansımız bol olsun."

Senin için hazırladığımız haberler