Beşiktaş'tan bir transfer daha! Milli oyuncu ile anlaşma tamam

11.08.2021 - 16:35 | Son Güncellenme: 12.08.2021 - 00:15

Transfer haberleri… Beşiktaş, Mert Günok transferi için kulübü Başakşehir ve milli kaleci ile her konuda anlaşmaya vardı. İşte detaylar…

Beşiktaş'tan bir transfer daha! Milli oyuncu ile anlaşma tamam

AJANSSPOR-HABER

Alex Teixeira ve Rachid Ghezzal transferleri ile atağa kalkan Beşiktaş bir futbolcuyu daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi kalesine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Mert Günok’u renklerine bağlamak üzere.

Mert Günok her an açıklanabilir

Vole’den Yağız Sabuncuoğlu yaptığı paylaşımda, “Beşiktaş, Mert Günok transferi için Başakşehir ve oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardı” bilgisini verdi. Başka kaynaklardan gelen haberler de transferin son aşamaya geldiğini doğruladı.

Emre Kocadağ Başakşehir'e gitti

NTV’nin haberine göre Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, görüşmeleri sonuçlandırmak için Medipol Başakşehir Kulübü'ne gitti. Kulüp binasında Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşen Kocadağ, transferle ilgili son pürüzleri gidermeye çalışıyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de 2 gün önce Gümüşdağ ile bir araya gelmişti.

 

Beşiktaş'tan 1.4 milyon Euro'luk transfer teklifi 

Mert Günok için ilk olarak 2 milyon Euro bonservis bedeli isteyen eden Medipol Başakşehir, daha sonra 1.5 miyon Euro’ya inmişti. A Spor'un haberine göre ise, siyah-beyazlılar son olarak 1.4 milyon Euro teklif etti ve anlaşma sağlandı. 

Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş yolunda

Beşiktaş'ın Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. 32 yaşındaki file bekçisi kariyerinde daha önce Fenerbahçe ve Bursaspor’un da formalarını giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler