Beşiktaş'tan Amir Hadziahmetovic İçin Yeni Teklif | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
19.01.2023 - 08:48 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 09:29

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Konyaspor forması giyen orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic için yeni bir teklif yaptı. Detaylar.

Beşiktaş'tan Amir Hadziahmetovic İçin Yeni Teklif | Transfer Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda MKE Ankaragücü'ne penaltı atışları sonucu mağlup olan ve kupaya veda eden Beşiktaş, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'te ısrarcı

Siyah-beyazlı takım, Konyaspor forması giyen orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic ile ilgileniyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncunun transferi için Konyaspor yönetimi ile görüşen Kara Kartal, 2.5 milyon Euro'luk bir teklif yapmış ancak yeşil-beyazlı takım bu teklifi kabul etmemişti.

Beşiktaş'tan Hadziahmetovic için yeni teklif

Vole'de yer alan habere göre; Beşiktaş, Bosnalı orta saha oyuncusu için Konyaspor yönetimine yeni bir teklifte bulundu. 

İlgini Çekebilir
Önce tekme, şimdi muşta! Beşiktaş isyan etti
Habere Git

Beşiktaş'ın yeni teklifi 3 milyon Euro + bir oyuncu 

Siyah-beyazlı takım, Hadziahmetovic için yeşil-beyazlı takıma 3 milyon Euro + bir oyuncu şeklinde yeni bir teklif sundu.

Burnley 4 milyon Euro önerdi

Ayrıca, İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Burnley kulübü de oyuncu için ısrarını sürdürüyor. İngiliz kulübü, Amir Hadziahmetovic için Konyaspor'a 4 milyon Euro + bonus teklifi yaptı.

Konyaspor teklifi doğruladı

Konyaspor yönetimi yapılan teklifleri de doğruladı. Yeşil-beyazlı takımın CEO'su Mustafa Göksu, "Beşiktaş'ın Amir için yaptığı teklif doğru. Görüşmeler sürüyor. İlk teklifteki rakamların olmayacağını biz kendilerine ilettik. Diğer teklif Championship'ten (Burnley). Rakam bizim istediğimize daha yakın. Onlara da kabul edemeyeceğimizi bildirdik" açıklamasını yaptı.

Bu sezonki performansı

2016 yılında Zeljeznicar'dan Konyaspor'a transfer olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 28 maçta 6 gol ve 4 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferi resmen duyurdu: "Aboubakar ile anlaştık"
Habere Git

Beşiktaş'ın rakibi Kayserispor

Öte yandan, ligde topladığı 32 puanla lider Galatasaray'ın 10 puan gerisinde yer alan Beşiktaş, bir sonraki maçını 22 Ocak Pazar günü saat 16.00'da Kayserispor ile deplasmanda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler