Beşiktaş, Bragalı Vitor Tormena’ya Transfer Teklifi Yolladı

Ali Bozkurt
06.01.2023 - 17:17 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 17:35

Savunmaya transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi Beşiktaş, Braga forması giyen Brezilyalı Vitor Tormena’ya transfer teklifi sundu. Detaylar...

Beşiktaş, Bragalı Vitor Tormena’ya Transfer Teklifi Yolladı

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Şenol Güneş'in savunmaya transfer takviyesi istemesinden hemen sonra devreye gireb Siyah-Beyazlı yöneticiler Brezilyalı savunmacıya resmen teklif sunduğu iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş, Vitor Tormena'yı kadrosuna katmak istiyor

TRT Spor'da yer alan habere göre, Beşiktaş, Braga forması giyen stoper Vitor Tormena’ya resmi teklif yaptı.  Siyah-Beyazlılar sağ bek olarakta oynayabilen Tormena'yı devre arasında kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Öncelik savunma transferi

Teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'a devre arasında öncelik transfer olarak savunma bölgesini işaret etti. Milli oyuncu Kaan Ayhan'ın da listede olduğu iddia edilirken son olarak Brezilyalı oyuncu Vitor Tormena, gündeme geldi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta dev transfer planı! Kocadağ: "Bunun için paramız da var, gücümüz de"
Habere Git

Vitor Tormena'nın istatistikleri

2019 yılında Gil Vicente'den Braga'ya transfer olan Vitor Tormena, bu sezon Portekiz Ligi'nde 14 karşılaşamda görev aldı. 27 yaşındaki savunma oyuncusu 1 gol atma başarısı gösterdi. Avrupa Ligi'nde ise 5 karşılaşmada görev alırken Allianz Cup turnuvasında ise 2 maçta görev aldı.

Braga'nın 1.25 milyon euroya transfer ettiği 27 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel değeri 4 milyon euro olarak gözükmekte. Stoper, Sağ Bek ve Orta Saha Sağ bölgelerinde görev alan Tormena'nın boyu ise 1.92 metre.

2024 yılında sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı savunma oyuncusu 2017 yılından bu yana Portekiz'de futbol oynuyor. Portekiz Ligi'nde 94 karşılaşmada görev alırken 2 gol 3 asist yapma başarısı elde etti. Avrupa Ligi'nde ise bu zamana kadar 18 karşılaşmada görev aldı. Tornema bu maçlarda ise sadece 1 gol atabildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş TFF'ye gidiyor! VAR kayıtlarıyla ilgili yazılı başvuru...
Habere Git

Braga formasıyla toplamda 107 karşılaşmada görev alırken 4 gol 2 asist yaptı. Portekiz 2. Ligi'nde ise 35 karşılaşmada görev aldı. Brezilyalı savunma oyuncusu burada da 1 gol atarken 2 asist  yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler