Beşiktaş, Iago Amaral Borduchi'yi Transfer Gündemine Aldı

Ali Bozkurt
18.01.2023 - 10:25 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 10:44

Devre arasında transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Bundesliga ekibi Augsburg forması giyen Iago Amaral Borduchi gündeme geldi. İşte Detaylar...

Beşiktaş, Iago Amaral Borduchi'yi Transfer Gündemine Aldı

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Siyah-Beyazlı yönetim takıma sol bek transferi yapmak için Bundesliga'yı gözüne aldı. Kartal'da gündeme Augsburg forması giyen Brezilyalı sol bek oyuncusu Iago Amaral Borduchi geldi. Detaylar...

Gündeme Brezilyalı sol bek geldi

Sky Sport'ta yer alan haberlere göre Beşiktaş'ın Augsburg'dan 25 yaşındaki sol bek Iago'yla ilgilendiği belirtildi. Siyah-Beyazlılar, sol bek oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı ifade edildi.

Öncelik kiralamak

Haberin detaylarında ise Beşiktaş'ın Iago'yu sezon sonuna kadar kiralayıp, sezon sonunda ise performansına göre oyuncunun bonservisini alacağı bir anlaşma niyetinde olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan bir transfer daha! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

16 gole katkı sağladı

Brezilya doğumlu ve İtalyan pasaportlu olan 25 yaşındaki sol bek oyuncusu, 2019 yılında Bundesliga'ya transfer oldu. Genç sol bek oyuncusu 4 sezondur Alman ekibinde forma giyiyor. Augsburg formasını toplam 75 maçta giyen Iago, 4 gol 12 asistlik katkı sağladı.

15 maçta forma giydi

Iago bu sezon Bundesliga ekibiyle 15 maçta forma giyme şansı elde etti. Toplam 1271 dakika süre alan Brezilyalı savunma oyuncusu gol atamazken 1 asist üretti.

Sol bölgesinin her yerinde

25 yaşındaki Brezilyalı Iago, 1,81 boyunda ve Augsburg'la sözleşmesi 2024 yazında sona eriyor. lago, sol bek bölgesinin yanı sıra sol kanatta da forma giyebiliyor. Genç oyuncu hücuma verdiği katkılarla ön plana çıkarken bu sezon savunma bölgesine yaptığı yardımlarla takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta büyük korku! Küme düşme...
Habere Git

6.5 milyon ödendi

Futbol kariyerine Internacional'de başlayan Brezilyalı sol bek oyuncusu  2017 yılında A takıma yükselme başarısı elde etti. Iago, 2019 yaz transfer döneminde ise 6,5 milyon Euro bonservis karşılığında Bundesliga ekibi Augsburg'a transfer oldu.

Brezilya A Milli Futbol Takımı daveti bekliyor

Bundesliga'da gösterdiği performans sonrası A milli takım daveti bekleyen 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Brezilya'nın alt yaş takımlarında forma giyme başarısı gösterdi. Güncel değeri 5.5 milyon Euro olaran lago, Brezilya U20 ve U23 formaları giydi.

Senin için hazırladığımız haberler