Beşiktaş'tan Bundesliga çıkarması! Milli futbolcu ile Çek yıldız...

Akın Ungan
29.03.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 29.03.2024 - 10:35

Beşiktaş, Borussia Dortmund'ta forma giyen milli futbolcu Salih Özcan ile Bayer Leverkusen'in yıldızı Patrik Schick'i transfer listesine aldı. Detaylar.

Beşiktaş'tan Bundesliga çıkarması! Milli futbolcu ile Çek yıldız...

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, gelecek sezonun hazırlıklarına başladı. Transfer çalışmalarını yürüten Hasan Arat yönetimi, Bundesliga devlerinin yıldızlarını radarına aldı.

Aboubakar ve Salih Uçan düşünülmüyor!

Sabah'ta yer alan habere göre Beşiktaş, sezon içinde performans yetersizliği ve disiplinsizlik nedeniyle kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar ile sözleşme konusunda anlaşma sağlanamayan Salih Uçan'ı gelecek sezon takımda düşünmüyor. Siyah-Beyazlılar, gönderilmesi planlanan futbolcuların alternatiflerini belirledi.

Salih Özcan ve Patrik Schick Beşiktaş'ın radarında

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın yerine Bayer Leverkusen'in Çek yıldızı Patrik Schick'i gündemine aldı. Ayrıca Siyah-Beyazlılar, Salih Uçan'ın yerine Borussia Dortmund'ta forma giyen milli futbolcu Salih Özcan'ı radarında bulunduruyor.

İlgini Çekebilir
Ghezzal'ın yerine geliyor! İlk görüşme yapıldı
Habere Git

İşte Schick planı

Hasan Arat yönetimi, Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 22 milyon Euro olan Patrik Schick için transfer planını oluşturdu. Beşiktaş, Çek futbolcuyu bonservisiyle ya da opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünüyor. Golcü oyuncunun kulübü ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Salih Özcan ayrılmak istiyor

Beşiktaş'ın gündemindeki Salih Özcan'ın Borussia Dortmund'tan ayrılmayı planladığı bildirildi. Kara Kartal, Dortmund cephesine 2 sezon önce Köln'den 5.5 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği Salih Özcan'ın bonservisi için ne kadar istediğini soracak.

Patrik Schick'in bu sezonki performansı

Bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla 20 maçta 941 dakika süre alan Patrik Schick, 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 28 yaşındaki santrfor 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Wout Weghorst sürprizi! Süper Lig devi harekete geçti...
Habere Git

Salih Özcan'ın bu sezonki performansı

Ay-Yıldızlılar ile milli takım kampına katılan Salih Özcan, Borussia Dortmund'ta bu sezon 26 maça çıktı. Toplam 1521 dakika sahada kalan 26 yaşındaki ön libero gol ya da asist katkısı veremezken, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler