Beşiktaş Karagümrük'e patladı

11.10.2020 - 15:19 | Son Güncellenme: 11.10.2020 - 15:42

Beşiktaş son dakika haberleri... Beşiktaş ile Fatih Karagümrük hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Peki maç kaç kaç bitti? Golleri kim attı? İşte detaylar...

Beşiktaş Karagümrük'e patladı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş milli maç maç arasında İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, maçı 5-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

Larin coştu, Aboubakar'dan siftah

Beşiktaş'ın gollerini 16. dakikada Josef de Souza, 25. dakikada Atiba Hutchinson, 46, 48. dakikada Cyle Larin ve 55. dakikada penaltıdan Vincent Aboubakar kaydetti. 28 yaşındaki Kamerunlu yıldız bu sezon siyah-beyazlı takım ile ilk golünü attı. 

Tecrübeli isim, golünün yanına iki de asist ekledi.

Aboubakar, Beşiktaş ile son golünü 03.06.2017 tarihinde Osmanlıspor'u (Şu anki ismi Ankaraspor) 4-0 mağlup ettikleri karşılaşmada kaydetmişti. 

Fatih Karagümrük'ün gollerini ise 30. dakikada Yannis Salibur ve 36. dakikada Mevlüt Erdinç attı.

Milli maçlar sebebiyle Süper Lig’e verilen arada Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Fatih Karagümrük ile bir hazırlık maçı yaptı. Siyah-beyazlılar, müsabakaya; Utku - Roiser, Montero, Welinton, Necip - Josef, Atiba, Oğuzhan, Atakan, Gökhan - Aboubakar 11’yle çıkarken, Karagümrük’te ise; Vivano - Alparslan, Koray, Murat, Fatih - Salibur, Ndiaye, Aksel, Chahechouhe, Ramazan - Mevlüt ile karşılaşmaya başladı.

Maçtan dakikalar

Beşiktaş, henüz dakikalar 16’yı gösterdiğinde Josef De Souza’nın golüyle 1-0 öne geçti. Kartal, bu golden 9 dakika sonra Atiba Hutchinson ile farkı ikiye çıkardı. Karagümrük, 2-0 geriye düşmesine rağmen maçtan kopmadı ve 30. dakikada Salibur ile durumu 2-1’e getirdi. Bu golden sonra etkili bir oyun ortaya koyan kırmızı-siyahlılar, 36’da Mevlüt Erdinç ile eşitliği yakalayarak, soyunma odasına 2-2’lik beraberlikle gitti.

İkinci yarıda oyuna dahil olan Larin, adeta oyuna girer girmez golle tanıştı ve 46. dakikada skoru Beşiktaş lehine 3-2 yaptı. Cyle Larin, ilk golün üzerinden iki dakika geçmişken rakip ağlara bir gol daha atarak siyah-beyazlı takımı 4-2 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ikinci devresinde Karagümrük’e fazla pozisyon şansı tanımayan Beşiktaş adına maçın skorunu belirleyecek golü 55. dakikada penaltıdan Aboubakar kaydetti.

Müsabakanın geriye kalan bölümünde başka gol olmayınca siyah-beyazlı ekip, mücadeleden 5-2’lik skorla galip ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler