Deprem bölgesine büyük destek! Beşiktaş İlkokulu, Adıyaman'da açıldı

Akın Ungan
02.11.2023 - 13:38 | Son Güncellenme: 02.11.2023 - 14:19

Beşiktaş, 6 Şubat depreminden etkilenen Adıyaman'da ilkokul yaptırdı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulunun katıldığı törenle Beşiktaş İlkokulu açıldı.

Deprem bölgesine büyük destek! Beşiktaş İlkokulu, Adıyaman'da açıldı

AJANSSPOR HABER

6 Şubat'ta meydana gelen feci depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremden etkilenen 11 il için yardım kampanyaları düzenlenirken, Türk sporunun çınar kulüplerinden Beşiktaş, depremzede çocuklar için başlattığı okul projesinde ilk açılışını yaptı.

Beşiktaş İlkokulu Adıyaman'da açıldı

Adıyaman Besni'de inşa edilen okul hizmete açıldı. Okulun adı Beşiktaş ilkokulu oldu. Açılış için bir tören düzenlenirken, bu törene Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ayrıca transfer döneminde Sergio Ramos ile görüşmeleri yürüten ve transferden vazgeçildiği açıklanması üzerine istifa eden eski yönetici serhan Çetinsaya'nın da törende yer alması dikkat çekti.

"Hazırlıklı olmamız gerekiyor"

Açılış töreninde konuşma yapan Ahmet Nur Çebi, "Yaşanan acı çok büyük bir acıydı. Bu acıların olmaması için önce kendi tedbirlerimizi almamız gerekiyor. Takdir Allah'tan ama tedbir de kuldan. Millet ve kurullar olarak hepimiz özellikle depremle mücadele konusunda hazırlıklı olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Çebi, "Depremi öğrendiğimiz andan itibaren Beşiktaş, anında başlattığı yardımlarla 255 tane tırı bölgeye intikal ettirmiştir. Bu bölgedeki Beşiktaş Dernekleri süratli şekilde hareket etmişlerdir" şeklinde konuştu.

"6 okulu tamamlamak birinci önceliğimizdir"

Çebi, "Bir kampanya başlatıldı. Hatay'dan dönerken bir okulu yıkık gördük. Öğrencilerimizin okuyabilmesi adına öncelikli olarak okullarla ilgili destek vermeye başladık. Çok şükür söz verdiğimiz 6 tanenin 3 tanesini bugün hizmete açacağız. Bütün mesele birlik ve beraberlik olmaktır. 6 okulu tamamlamak birinci önceliğimizdir. Allah izin verirse devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından hayırlı olması temennisinde bulunularak açılış kurdelesi kesildi. Ahmet Nur Çebi, kurdele kesiminden sonra okulda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi. Günün anısına okul bahçesine Bakan Tekin ile birlikte fidan diken Çebi, Milli Eğitim Bakanı Tekin’e ve Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’a kartal heykeli takdim etti.

Senin için hazırladığımız haberler