Beşiktaş'tan derbiye saatler kala Cüneyt Çakır açıklaması

17.01.2021 - 16:19 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 19:36

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig ekibi Beşiktaş İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar, Galatasaray karşılaşması öncesi sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Mesajda, "Cüneyt Çakır'dan tek beklentimiz 'derbiyi Avrupa'da yönettiği maçlar gibi yönetmesidir' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan derbiye saatler kala Cüneyt Çakır açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar, Galatasaray maçı öncesinde sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak Cüneyt Çakır'dan beklentilerinin bu akşamki maçı Avrupa'da yönettiği maçlar gibi yönetmesi olduğunu ifade etti.

'Avrupa'da yönettiği maçlar gibi yönetmesidir'

Kaynar mesajında, "Fair play ruhuna tamamen inanan bir cami olarak derbi maçının da bu ruha uygun şekilde cereyan etmesini arzu ediyoruz.

Daha önce de belirttiğimiz gibi bu akşamki maçın hakemi Cüneyt Çakır'dan tek beklentimiz 'derbiyi Avrupa'da yönettiği maçlar gibi yönetmesidir'.

Bununla birlikte VAR sistemi, hataların önüne kolaylıkla geçebilecek ve desteklediğimiz bir sistemdir. Karşılaşmanın VAR'da görevli hakemlerinin sistemi doğru kullanacaklarına ve olası hatalı kararlarla her iki camianın da üzülmeyeceği bir yönetim göstereceklerine inanmak istiyoruz.

Güzel bir derbi olması dileğiyle...

Sadece sahadaki futbolun konuşulduğu güzel bir derbi olması dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Çakır'ın 9. Beşiktaş-Galatasaray derbisi

FIFA kokartlı Çakır'ın daha önce yönettiği 8 derbide, Galatasaray 5, Beşiktaş ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı, bir karşılaşma ise berabere tamamlandı.

Galatasaray gerçekleşen karşılaşmalarda 12 gol atarken, Beşiktaş ise 7 kez ağları havalandırdı.

Çakır, Beşiktaş- Galatasaray karşılaşmalarında 2 kez kırmızı kart ve 41 kez de sarı kart gösterdi. Bu maçlarda Cüneyt Çakır,
Beşiktaşlı futbolculara 2 kırmızı ve 20 sarı kart, Galatasaraylı oyunculara ise 21 sarı kart gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler