Beşiktaş'tan Dev Altyapı Projesi! Sona Gelindi...

28.03.2022 - 16:03 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 16:25

Futbolda genç futbolcular ve altyapıdan A takıma çıkacak yetenekli oyuncular ile hem kulüp ekonomisini düzeltmek hem de başarı kazanmak isteyen Beşiktaş dev bir proje peşinde. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Dev Altyapı Projesi! Sona Gelindi...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Altyapı atılımı yapmak isteyen ve bundan sonra A takımda çok daha fazla genç oyuncu oynatmak isteyen bunun ilk adımını teknik direktörlüğe genç futbolculara önem veren Valerian İsmael'i getirerek yapan Beşiktaş yönetimi tesisleşme konusunda da ciddi adımlar atıyor. 

Riva'ya altyapı akademisi kurulacak 

Fulya'yı modernleştiren, Ümraniye'deki boş araziye de yeni tesisler kurmak için hazırlıklarını son aşamaya getiren Başkan Ahmet Nur Çebi, Riva'da TFF’nin yaptırdığı Spor Lisesi’ne yakın bir yer de altyapı akademisi kurmak için arazi arayışlarını sonlandırmak üzere. 

Arazi için son aşamaya gelindi

Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmelerde son aşamaya gelindiği, Beşiktaş'ın verilecek bu arazi de dev bir akademi kuracağı ve projenin hazır olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Valerian İsmael, nefes bile aldırmıyor
Habere Git

Ali Koç'un hayali de gerçek olmak üzere

Beşiktaş gibi Fenerbahçe de futbol akademisini hayata geçirmek üzere. Başkan Ali Koç'un kulübün geleceğini garanti altına almak için hayata geçirmek istediği projelerden biri olan futbol akademisinde mutlu sona çok yakın. Sarı lacivertliler, A takım ile altyapıyı bir araya getirecek, 16 sahanın bulunacağı Pendik'teki arazi için büyük aşama kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler