Beşiktaş'tan Edin Dzeko transferinde dev adım!

10.06.2021 - 18:01 | Son Güncellenme: 10.06.2021 - 18:08

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Edin Dzeko transferi için ilk görüşmeyi yaptı. Beşiktaş, Roma forması giyen Dzeko'yu kadrosuna katmakta ısrarcı...

Beşiktaş'tan Edin Dzeko transferinde dev adım!

AJANSSPOR - HABER

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Beşiktaş, alternatifli bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Siyah - beyazlılar, Roma’nın yıldız golcüsü Edin Dzeko için ilk görüşmeyi gerçekleştirerek bu transferde dev bir adım attı. 

 

Beşiktaş, Edin Dzeko transferi için masada

Fotomaç'ın haberine göre, Vincent Abobuakar'ın Al Nassr ile anlaşmasının ardından forvet arayışlarına hız veren Beşiktaş, Edin Dzeko transferi için Roma'nın kapısını çaldı. Siyah - beyazlı yönetim ve Boşnak futbolcunun temsilcisi Mirsad Türkcan, dün İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi.

Dzeko transferinde Şampiyonlar Ligi faktörü

Taraftarlar arasındaki ilk görüşmenin de olumlu geçtiği bilgisine ulaşıldı. 35 yaşındaki futbolcunun bonservisi konusunda kolaylık sağlanacağı belirtildi. Dzeko'nun Beşiktaş'a olumlu bakmasındaki etkenlerden birinin Şampiyonlar Ligi olduğu da öğrenildi. 

Roma Dzeko ile yolları ayırıyor

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basını, Roma'nın sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek Edin Dzeko ile yolları ayırmak istediğini öne sürdü. Roma'nın yıllık maaliyeti 7.5 milyon Euro'yu geçen tecrübeli forvetin maliyetinden kurtulmak istediği belirtildi. 

Edin Dzeko geçen sezon kaç gol attı?

Kariyerinde Wolfsburg ve Manchester City gibi takımalarda da forma giyen Edin Dzeko, geçtiğimiz sezon Roma'da 38 maça çıkarken 10 gol atıp 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler