Beşiktaş, Umut Nayir'i Tekrardan Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
10.05.2023 - 09:14 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 09:19

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Ümraniyespor forması giyen eski golcüsü Umut Nayir'i tekrardan transfer etmek için hamle yapacak. Şenol Güneş onay verdi. Detaylar...

Beşiktaş, Umut Nayir'i Tekrardan Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, gündemine eski oyuncusunu aldı. Yerli oyuncu transferi yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, bu sezon Ümraniyespor'da iyi performans gösteren Umut Nayir'i transfer edeceği iddia edildi. Detaylar...

Umut Nayir değerlendirilecek

Sabah'ta yer alan habere göre, Beşiktaş'ta şu ana kadar beklentileri karşılayamayan ve 4 ayrı ülkeden transfer teklifi alan Jackson Muleka'nın sezon sonunda takımdan ayrılması durumunda teknik ekip, Aboubakar ve Cenk'in ardına rotasyon için Umut transferini değerlendirecek.

Şenol Güneş, listesine aldı

Haber detaylarında yer alan bilgilere göre; Rotasyonu da güçlendirmek istiyor. Santrfor için teknik heyetin listesinde, daha önce siyah-beyazlı formayı da terleten Umut Nayir yer alıyor.

İlgini Çekebilir
N'Sakala Beşiktaş'tan ayrılık sürecini anlattı! "Bir fotoğrafı beğendiğim için..."
Habere Git

18 gole katkı verdi

Bu sezon Süper Lig'de Ümraniyespor ile 15 gol, 3 asiste ulaşan 29 yaşındaki oyuncu, en iyi sezonlarından birini yaşamaya devam ediyor. Golcü oyuncu, gösterdiği performansla A Milli Takım'a yükselmeyi başardı. 

Beşiktaş'ta istenilen performansa ulaşamadı

Siyah- beyazlı takıma 2018 yazında katılan Umut, o dönem istenileni veremediği için sırasıyla Bursaspor, Hajduk Split ve Giresunspor'a kiralık olarak gönderilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler