Beşiktaş'ın Eski Forveti Bobo Futbolu Bırakıyor

Akın Ungan
02.05.2022 - 21:45 | Son Güncellenme: 02.05.2022 - 21:58

Beşiktaş'ın eski forveti Bobo, sezon sonunda futbolu bırakacağını duyurdu. Siyah-beyazlı kulüp, Brezilyalı golcü için teşekkür mesajı yayınladı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ın Eski Forveti Bobo Futbolu Bırakıyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 6 sezon boyunca Beşiktaş forması giyen ve attığı goller ile Siyah-Beyazlı taraftarın gönlünde taht kuran Brezilyalı forvet Bobo, futbolu bırakacağını duyurdu. Tecrübeli futbolcu, yaptığı açıklamada Türkiye'de oynadığı dönemden de bahsetti. Beşiktaş ise Bobo için bir veda mesajı yayınladı.

"Bunun hakkında çok düşündüm"

Avustralya'nın Sydney takımında forma giyen 37 yaşındaki Bobo, sezon sonunda futbolu bırakacağını duyurdu. Brezilyalı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kolay bir karar değil ama 19 yıldır bu oyunun içindeyim ve bu sezon bunun hakkında çok düşündüm."

"Türkiye'de büyük kulüplerde oynadım"

"10 yıl Türkiye'de, beş yıl Brezilya'da ve dört yıl Sidney'de oynadım, bu uzun bir yolculuk. Kariyerime dönüp baktığımda mutlu olmam gerekiyor çünkü Türkiye'de büyük kulüplerde, Brezilya'da büyük kulüplerde ve Avustralya'nın en başarılı kulübünde oynadım, bu yüzden çok güzel anılarım var."

"Birbirinden güzel goller eşliğinde mükemmel anlar"

Bobo'nun futbolu bırakacağını açıklamasının ardından Beşiktaş, Brezilyalı oyuncu için bir mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: "Birbirinden güzel goller eşliğinde mükemmel anlar. Her şey için teşekkürler Bobo, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz."

Süper Lig'de Beşiktaş ve Kayserispor'da oynadı

Süper Lig kariyeri boyunca Beşiktaş ve Kayserispor formaları giyen Bobo, Siyah-Beyazlılar ile 220 karşılaşmada görev aldı. Brezilyalı, çıktığı maçlarda 94 gol atıp, 34 asist yaptı. Kayserispor'da ise 73 maça çıkan 37 yaşındaki futbolcu, 36 kez rakip fileleri havalandırırken, 9 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler