Umut Tahir Güneş, Fatih Altaylı'nın Şenol Güneş sözlerine tepki gösterdi!

İsa Kethüda
30.09.2023 - 13:58 | Son Güncellenme: 30.09.2023 - 14:19

Beşiktaş Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisleri'nden Sorumlu Yöneticisi Umut Tahir Güneş, Fatih Altaylı'nın Şenol Güneş sözlerine tepki gösterdi

Umut Tahir Güneş, Fatih Altaylı'nın Şenol Güneş sözlerine tepki gösterdi!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisleri'nden Sorumlu Yöneticisi Umut Tahir Güneş, gazeteci Fatih Altaylı'nın Şenol Güneş ile ilgili sarf ettiği sözlere tepki gösterdi.

"Fatih Altaylı haddini bilsin"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Güneş açıklamasında, "Hocamız Şenol Güneş’e karşı “Hödükçe” açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı haddini bilsin. Beşiktaş camiası sizin medyada şov alanı olarak kullanacağız bir camia değil. Terbiyeli olun, hocamızdan özür dileyin" ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Siyah-Beyazlı ekibin Adana Demirspor'a deplasmanda 4-2 yenildiği karşılaşma sonrası Salih Uçan rakip takım futbol direktörü Gökhan Göktürk’le sohbet edip, hasret giderirken Şenol Güneş araya girmiş ve yıldız oyuncuyu iterek soyunma odasını göndermişti.

İlgini Çekebilir
Togolu futbolcu rehin kaldı, federasyon sessiz!
Habere Git

Fatih Altaylı: "Şenol Güneş'in bu ilk vukuatı değil"

Gazeteci Fatih Altaylı, Şenol Güneş'in bu hareketiyle ilgili kendi YouTube kanalında şu ifadeleri kullandı: "Şenol Güneş'in bu ilk vukuatı değil. Şenol Güneş bir yandan kasaba felsefecisi edasıyla acayip acayip laflar ediyor kimsenin anlamadığı ve çok babacanmış pozlarına giriyor. Diğer taraftan da bu tabirim için beni bağışlayın ama “Hödükçe” davranışları sürdürüyor. 

Bir futbolcu üstelik geçmiş dönemden galiba altyapısında oynadığı dönemden ya da altyapısıyla maç yaptığı dönemden kalan bir dostluğuna, bir abisine selam vermek istiyor. Rakipte o sırada Beşiktaş'ı yenmiş takımdan. Şenol Güneş, arkadaşıyla kucaklaşan Salih Uçan'ı ite-kaka yolluyor. 

"Salih Uçan'ın suçu değil"

Ya sana ne oluyor kardeşim? Ama bu Şenol'un ilk vukuatı değil. Şenol Güneş böyle sürekli acayip hareketlerle gündeme geliyor. 4-2 yenilmişsin zaten. Salih Uçan'ın suçu değil. Büyük oranda ortak suçu, teknik direktörün suçu.

İlgini Çekebilir
Morutan davasında Galatasaray'a müjde!
Habere Git

"Bana sorarsan Beşiktaş camiasına hiç yakışmıyor"

Ne oluyor abi. Yenildin diye rakibinle konuşamayacak mısın, yenildin diye rakibi tebrik edemiyecek misin? Ayrıca da Aboubakar gidip tebrik ederken yemiyor bir şey demeye. Salih Uçan'ı ite-kalka yolluyor. Şenol Güneş zaten böyle birisi. Garip hareketleri olan garip birisi. Bana sorarsan Beşiktaş camiasına hiç yakışmıyor. Beşiktaşlılar belki bana kızacaktır ama ben adamlık yorumluyorum, insanlık yorumluyorum. Ne itiyorsun çocuğu, tanıdığı birine selam verecek, ne olacak? Dünyanın sonu mu. Ama Şenol Güneş bu" 

Salih Uçan: "O anki atmosferde yaşanan bir olay"

Öte yandan Salih Uçan da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. 29 yaşındaki oyuncu, "O anki atmosferde yaşanan bir olay. Zaman zaman bunlar yaşanabiliyor. Şenol Güneş hocamla aramda hiçbir sorun ya da sıkıntı söz konusu olamaz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler