Derbi Twitter'da 'Hakem' ile başladı

27.11.2020 - 20:40 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 20:49

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş, derbi öncesi Fenerbahçe'nin açıklamasına yönelik bir paylaşımda bulundu. Siyah - beyazlı ekibin yaptığı paylaşımda 'Verilmeyen penaltı' vurgusu yapıldı. Fenerbahçe de, derbi maçının hakemi Tugay Kaan Numanoğlu hakkında bir açıklamada bulunmuştu.

Derbi Twitter'da 'Hakem' ile başladı

Süper Lig’in 10. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi iki ekipten de maçın hakemi ile ilgili paylaşımlar gelmeye devam ediyor. 

Son olarak Beşiktaş, Fenerbahçe'nin bugün maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu hakkında yaptığı açıklamaya Twitter paylaşımı ile cevap verdi. 

Sarı - lacivertli kulüp, bugün yaptığı açıklamada maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un şirketlerinden birinde çalıştığı iddiasını yalanlamış ve şu ifadelere yer vermişti:

''Tugay Kaan Numanoğlu’nun geçen sezonki Kayserispor maçımızda takımımız aleyhine gerçekleşen tartışmalı kararlarına rağmen, Kulübümüz bu atama ardından maçın hakemi hakkında herhangi bir açıklama yapmama yolunu seçmiştir. Çünkü Türk futbolunda artık maçların öncesinde hakemleri baskı altına almak için çeşitli algı operasyonları yapmak Türk futboluna hiçbir fayda sağlamamaktadır ve bu tarz yaklaşımlar artık futbolumuzun içinde yer bulmamalıdır. Kulübümüzün hafta sonu oynanacak maçta hakemlerden tek beklentisi, hiçbir baskı altında kalmadan, kafalarında hiçbir soru işareti olmadan, sahada gördüklerini çalmaları, adaletli ve hakkaniyetli bir maç yönetmeleridir. Hafta sonu oynanacak olan derbi maçında her iki takım futbolcularına da başarılar diler, hak eden tarafın kazanmasını temenni ederiz."

Zorlu mücadele öncesi siyah-beyazlılar ise Fenerbahçe'ye sosyal medyada paylaşımıyla cevap verdi. 

Beşiktaş, yaptığı paylaşımda Twitter'ı etiketleyerek, ''Video yükleme süresini uzatabilir misiniz? Fenerbahçe derbilerinde verilmeyen penaltılarımızın videosunu yükleyemiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den yanıt gecikmedi

Beşiktaş'ın paylaşımın ardından, Fenerbahçe'de bir paylaşımda bulundu. Sarı - lacivertliler, yaptığı paylaşımda ''Algı. Maç öncesi hakemleri baskı altına almaya çalışarak makus talihini yenmeye çalışmak'' ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş, sosyal medyada hesabında 'Beşiktaş Sözlüğü' adı altında daha önce bu şekilde olan paylaşımlara sıkça yer vermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler