Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye sert sataşma: Futbolda FETÖ diyenler nerede?

24.04.2021 - 22:57 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 23:29

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın yöneticilerinden Emre Kocadağ, Kayserispor maçı sonrası Fenerbahçe'ye yönelik açıklamalarda bulundu. Kocadağ, "Futbolda FETÖ diyenler nerede?" diye çıkıştı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye sert sataşma: Futbolda FETÖ diyenler nerede?

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ 3-1 kazandıkları Kayserispor karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada çok ciddi algılar yapıldığını belirten Kocadağ, "11 tane aslan oyuncumuz aslan gibi mücadele etti ve hakkıyla kazandılar" dedi.

Cüneyt Çakır'a sitem

Beşiktaş yöneticisi Kocadağ, hakem Cüneyt Çakır ile ilgili değerlendirme de yaptı. Kocadağ: "Cüneyt hoca Türkiye'nin en önemli hakemlerinden birisi. Bugün gününde değildi. Cüneyt Çakır felaket bir maç yönetti. Pedro Henrique nasıl sahada kaldı, hayretler içinde izledik. Kalitesine yakışmayan bir maç yönetti, Verilmeyen penaltımız da var. Cüneyt Çakır Kayserispor'u maçta tuttu" diye konuştu.

Fenerbahçe'ye sert sözler

Zirve yarışındaki rakipleri Fenerbahçe hakkında sert sözler söyleyen Kocadağ şöyle konuştu: "Sürekli konuşanlar Beşiktaş - Fenerbahçe maçından sonra bir suskunlaştı. 'Futbolda FETÖ var' diyenler, VAR'daki adamın ailesine kadar araştıranlar sessizliğe büründü. Bu düzenle gitmez diyen yöneticiler sessizliğe büründü. Her maç sonunda çıkıp iPad'lerle sunumlar yapıp algı yaratanlar, ne MHK'yı, ne hakem camiasını, ne federasyonu, ne yayıncı kuruluşu bıraktılar. Bir anda memnuniyetsizlik gitti. Yerine memnuniyet geldi. Bu da gerçekten ilgirç bir durum. Bu düzenle gitmez diyenler sessizliğe büründü. Ne değişti? Ne oldu, bir şey mi oldu? Demek ki bizim bilmediğimiz bir şey var memnuniyet oluşmuş demek ki! Bu konuyu kamuoyunun dikkatine sunuyorum."

TFF 'futbolda FETÖ' iddiasını savcılığa götürmüştü

Fenerbahçe-Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından Ankara ekibinin attığı ikinci golün ofsayt olmasına rağmen sayıldığını iddia etmişti. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Baki ve Alper Pirşen, düzenledikleri basın toplantısında  VAR hakemi ve operatörünü 'FETÖ bağlantılı' olmakla suçlamıştı. TFF, konuyla ilgili savclığa başvurup suç duyurusunda bulunmuştu.

Atiba ve Larin

Beşiktaş yöneticisi Atiba'nın viddi bir durumu olmadığını, Larin'den de iyi haberler geldiğini belirterek "Salı günü uçakta olurlarsa kadrodada olurlar diye düşünüyorum" dedi.

"Beşiktaş çifte bayram kutlayacak"

Rakiplerine de göndermede bulunan Kocadağ, “Stres olanlar geriden gelenler. Onların alacağı bir puan bile onları yarışın dışında bırakacak. Bir şekilde ittire ittire arefeyi gördüler ama bayramı göstermeyiz. Beşiktaş çifte bayram kutlayacak bu sene. Beşiktaşlılar buna inanmaya devam etsinler” dedi.

Fikstür talebi

Fikstürle ilgili de bilgi veren Kocadağ, Türkiye Kupası maçının lig sonuna alınmasından dolayı A Spor'a teşekkür ederek "Böylece fikstürde bir ranatlama oldu. Son üç haftada üç takımın maçlarının aynı saatte başlamasını değerlendireceklerdir" diye konuştu

Senin için hazırladığımız haberler