Beşiktaş'tan flaş Aboubakar ve Volkan Şen açıklaması!

11.07.2017 - 18:08 | Son Güncellenme: 11.07.2017 - 18:08

Beşiktaş'tan flaş Aboubakar ve Volkan Şen açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL - Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuştu.

Torunoğulları, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Öncelikle yeni sezon hayırlı olsun. İnşallah güzel bir sezon yaşarız. Centilmence güzel bir sezon geçiririz. Son 2 yılda şampiyon apoleti ile geldiği için bu sorumluluğu taşımak zorunda. Bu sezon geçtiğimiz sezonlardan daha iyi performans göstermek zorundayız"

"Aboubakar geçen sezon bizde kiralık oynuyordu ve Porto’nun sözleşmeli oyuncusu. Sonuçta o tür oyuncular bulabiliriz çıkar ve sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bizim skalamıza uygun olursa dönmesini isteriz ancak yüksek rakamlar olursa anlaşamayız"

"Diego Costa’nın almış olduğu rakamlar yüksek ve net ücretler.  Bu transfer bana biraz hayali gibi geliyor"

"Marcelo’ya ciddi teklifler geldiği doğrudur. Tayfun Korkut’un katkısı çok onun görüşleri ile bu trasnfer yaptık. İyi bir profesyonel. Ben açıkçası değerini bulursa satılması taraftarıyım."

"Volkan Şen ve Burak Yılmaz daha önce Şenol Güneş ile çalıştı. Beşiktaş'ın Gökhan Töre'ye ihtiyacı vardı. Geçen sezon İngiltere'de iyi bir performans gösteremedi ancak önemli bir oyuncu Beşiktaş'ın ona ihtiyacı var. Buradan ona geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"

"Talisca’nın iki yıllık kiralık sözleşmesi var. Annesinin rahatsızlığında dolayı Brezilya'ya gitmek zorunda kaldı. Dönecektir ve aramıza katılacaktır"

Tabi ki beklentimiz en az hata ile VAR sisteminin bitirilmesi, hakemlerde ancak İnsanoğlu illaki hataları olacaktır. İnşallah bu sezonu en az hata ile bitirirler ve mutlu son, güzel son bizim olur"

"En büyük yıldız bizdeydi Ay-Yıldız. Bunu organize edenler gerekli ilgi ve alakayı göstermiştir. Büyük çoğunluk formaları beğeniyor. Emre Mor ile biz iki yıl önce görüştük. B.Dortmund ile anlaşmadan takip etmişti. Ben yerinde olsam B.Dortmund takımında devam ederdim. Beşiktaş'ın kanat bölgesinde ihtiyacı olduğunu sanmıyorum"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler