Beşiktaş'tan Ceyhun Kazancı açıklaması! Valerien Ismael, Ersin Destanoğlu...

Orhan Gülek
22.09.2022 - 17:11 | Son Güncellenme: 22.09.2022 - 17:31

Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı basın toplantısı düzenlenecek. Kazancı'nın son dönemde tartışılan Valerien Ismael ile sözleşme yenilemeyen Ersin Destanoğlu'nun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunması bekleniyor

Beşiktaş'tan Ceyhun Kazancı açıklaması! Valerien Ismael, Ersin Destanoğlu...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, resmi internet sitesinden flaş bir açıklama yayınladı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın 23 Eylül saat 12.00’te BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleneceği ifade edildi.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael tartışılıyor

Beşiktaş ’ın Vodafone Park’ta Başakşehir yenilgisinin ardından 2 kez öne geçtiği maçta İstanbulspor’la berabere kalması teknik direktör Valerien Ismael’e yönelik eleştirilerin dozunu artırdı. Fransız çalıştırıcının yaptığı sürpriz değişiklikler ve yaşanan puan kayıpları tepki çekmeye başladı. İstanbulspor maçında Kevin N’Koudou’nun devre arasında oyundan alınması ve Tayyip Talha Sanuç’un sakatlanması üzerine Valentin Rosier’in de kenara gelmesi eleştirileri daha da artırdı. 

İlgini Çekebilir
Tayyip Talha Sanuç: "Ben de Beşiktaş'ta oynayabilirim demiştim”
Habere Git

Ceyhun Kazancı, Ersin Destanoğlu için de çözüm arıyor

Öte yandan Beşiktaş ile yeni sözleşme krizi yaşayan Ersin Destanoğlu'nun da yarın yapılacak basın toplantısında gündeme gelmesi bekleniyor. Ceyhun Kazancı, Fenerbahçe maçı öncesi olası bir krizin önüne geçmek için milli arada Ersin ve menajeriyle yeniden görüşeceği iddia ediliyor. Kazancı'nın hedefi ön protokol imzalayıp hem oyuncunun moral ve motivasyonunu yükseltmek hem de derbide kaleye geçmesini sağlamak.

Bilindiği gibi Ersin'le yönetim arasında yaşanan sözleşme krizi nedeniyle 2 maçlığına kaleye Emre Bilgin geçmişti. Emre de performansıyla yetersiz kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler