Beşiktaş'tan flaş Gabriel Paulista açıklaması!

07.10.2024 - 18:21 | Son Güncellenme: 07.10.2024 - 18:31

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Gaziantep FK'ya karşı oynanan mücadelede 21. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Gabriel Paulista'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Beşiktaş'tan flaş Gabriel Paulista açıklaması!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı. Siyah-beyazlı ekip 1-1 biten mücadelede 90+5'te kalesinde gördüğü gol ile mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

Paulista ilk yarıda oyundan çıktı

Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Gabriel Paulista, mücadelenin 21. dakikasında sakatlandı ve oyundan çıktı. 33 yaşındaki stoper yerini Emirhan Topçu'ya bıraktı.

Beşiktaş'tan açıklama geldi

Beşiktaş, sosyal medyadan paylaştığı bilgilendirmede sol uyluk üst arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı.

İşte siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama

"Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada, sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Gabriel Paulista’nın yapılan değerlendirme ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde sol uyluk üst arka adalesi (biceps femoris) gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Gabriel Paulista’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Doç. Dr. Kerem Ülkü"

Senin için hazırladığımız haberler