Beşiktaş'tan flaş hamle! Babacan...

08.03.2019 - 14:00 | Son Güncellenme: 08.03.2019 - 17:00

Beşiktaş'tan flaş hamle! Babacan...

Sezon başında Liverpool'dan kiralanan ve Siyahlı-Beyazlı formayla çıktığı 25 maçta kalesinde tam 35 gol gören Loris Karius taraftarların büyük tepkisini topladı.

Skorer'in haberine göre Alman eldivene Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'u talip olmuştu. Beşiktaş yönetiminin yeni sezonda kaleyi korumasına sıcak bakılmayan Karius'un yerine Volkan Babacan'ı gündeme aldığı öğrenildi. 

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de forma şansı hiç bulamayan tecrübeli eldiven sadece 4 Türkiye Kupası maçında forma giymişti.
30 yaşındaki file bekçisi, A Milli Takım'da da yerini Sinan Bolat'a kaptırmıştı. Yedek kulübesine mahkum kalan Volkan Babacan'ın siyah-beyazlı kulüpte forma giymeye sıcak baktığı gelen haberler arasında...

Şampiyonlar Ligi'ne gidilemezse...

Sezon başında Liverpool'dan transfer edilen ve beklenen performansı veremeyen Karius, Şampiyonlar Ligi'ne kalınamaması halinde takımdan gönderilecek.

Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’dan zorunlu satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiraladığı Loris Karius, Beşiktaş’ta sergilediği performansla istikrar sorunu yaşamaya devam ediyor.

Son olarak önceki gün Kayserispor’la oynanan mücadelede kalesinde 2 gol birden gören Alman file bekçisine Beşiktaş taraftarından büyük tepki geldi. 

Siyah-Beyazlılar’ın, takımın sezonu Şampiyonlar Ligi potasında tamamlayamaması halinde Karius’la yollarını ayırabileceği konuşuluyor.

Sözleşmesinde 8 milyon Euro’luk zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Karius için Beşiktaş’ın Liverpool’a 2020 yılının Haziran ayına kadar bu parayı ödemesi gerekiyor.

Yönetimin, olumlu senaryoya ek olarak olumsuz durumu da düşünüp Karius konusunda formül arayışlarına şimdiden başladığı kaydedildi.

Menajerlik şirketinden açıklama

BeIN Sports yorumcusu Tümer Metin, Kayserispor – Beşiktaş maçının analizinde bulunurken Karius için ‘Bir topu da çıkar be kardeşim, top çatala falan gitse anlarım ama bir topu da çıkar’ sözleriyle Alman kaleciyi eleştirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler