Galatasaray ve Fenerbahçe istemişti: Beşiktaş, İstanbul'a getirdi

Aleyna Gürgen
25.06.2024 - 15:11 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 21:41

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Rafa Silva ile anlaşmaya vardı. Oyuncu İstanbul'a geldi.

Galatasaray ve Fenerbahçe istemişti: Beşiktaş, İstanbul'a getirdi

Beşiktaş'tan yeni bir transfer hamlesi geldi. Kartal'ın Benfica ile sözleşmesi biten Rafa Silva transferde anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Beşiktaş ve Silva 3 yıllık anlaşmaya vardı

Sercan Dikme'nin haberine göre Beşiktaş'ta ikinci başkan Hüseyin Yücel'in yürüttüğü transfer görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Benfica ile sözleşmesi biten Portekizli futbolcu Rafa Silva, Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe ve Galatasaray da istiyordu

Portekizli futbolcu Rafa Silva ile ilgilenen diğer Süper Lig ekipleri Galatasaray ve Fenerbahçe olmuştu. Silva ise başka teklifler alsa da Beşiktaş'ı seçti. Silva'nın kısa süre içinde Beşiktaş için İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, milli futbolcunun transferi için ilk hamleyi yaptı
Habere Git

Rafa Silva'nın geçen sezonki performansı nasıldı?

31 yaşındaki orta saha oyuncusu Rafa Silva geçen sezon Benfica'da 52 maça çıktı. Portekizli futbolcu bu maçlarda ise 22 gol attı ve 15 asist kaydetti.

Rafa Silva uçakta! Beşiktaş için geliyor

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Rafa Silva, Siyah-Beyazlı sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geliyor. Kulüp, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile Silva'nın uçakta aynı karede olduğu fotoğrafları sosyal medyadan yayınladı.

Uçak 20.30'da inecek

Beşiktaş'ın anlaştığı Portekizli futbolcu Rafa Silva'yı taşıyan özel uçak, bu akşam saat 20.30'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak.

Transfer görüşmelerinin başladığı resmen bildirildi

Beşiktaş, Rafa Silva'nın transferi için görüşmelerin başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Rafa Silva İstanbul'da!

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva'yı taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptı. Portekizli yıldız, Siyah-Beyazlılar'ın yeni sezon formasıyla uçaktan indi.

Senin için hazırladığımız haberler