Beşiktaş, Tayfur Bingöl transferinde Serdar Saatçı'yı takasta kullanacak

15.07.2022 - 08:23 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 11:46

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı hakkında flaş bir karar aldı. Siyah beyazlı yönetim, Tayfur Bingöl için Alanyaspor'a Serdar Saatçı takasını önerecek.

Beşiktaş, Tayfur Bingöl transferinde Serdar Saatçı'yı takasta kullanacak

Transferde şimdiye kadar Gedson Fernandes, Romain Saiss, Jackson Muleka, Cenk Tosun ve Wout Weghorst’u renklerine bağlayan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen başarılı sol kanat oyuncusu Tayfur Bingöl için girişimlerini sürdürüyor.

Tayfur'a karşılık takas önerisi

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın, Alanyaspor’la transferi için göreşmelere devam ettiklerini açıkladığı Tayfur Bingöl için Alanyaspor'a takasta önereceği futbolcu belli oldu.

Serdar Saatçı-Tayfur Bingöl takası

Milliyet'te yer alan habere göre; Kartal’da son olarak Serdar Saatçı-Tayfur Bingöl takasının gündeme geldiği ortaya çıktı. Viktoria Plzen maçından sonra kadro dışı bırakılan 19 yaşındaki stoper Serdar’ın 29 yaşındaki Tayfur Bingöl'e karşılık Alanyaspor’a teklif edilmesinin planladığı belirlendi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan bomba transfer! Beşiktaş'tan ayrılan yıldıza kanca...
Habere Git

Serdar ve Alanya kabul ederse transfer bitecek

Beşiktaş, daha önce siyah beyazlı formayı giymeyi çok istediğini açıklayan Tayfur’la maddi konularda el sıkışmıştı. Siyah beyazlı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Serdar ve Alanyaspor’un takas formülünü kabul etmesi halinde transferin önünde bir engel kalmayacağı ifade edildi. 

34 maçta 4 gol, 10 asist

Alanyaspor ile 2025 yılı Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan sol bek - kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon turuncu yeşilli forma ile 34 maçta forma giydi. Tayfur bu maçlarda 4 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi. 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler