Beşiktaş'tan flaş transfer açıklaması!

13.07.2017 - 16:00 | Son Güncellenme: 13.07.2017 - 16:00

Beşiktaş'tan flaş transfer açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL / Özgür SANCAR- Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. 

Siyah-Beyazlı takımın transfer gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Ürkmezgil'in röportajından önemli satır başları şu şekilde:

"Marcelo'nun iyi bir rakama satıldığını düşünüyorum. Rakam iyi yerlere çekildi, ciddi kar ettik ve yapmak zorundaydık. Beşiktaş taraftarı tabi ki istemez ancak bizim transfer yapabilmemiz için Marcelo verilmeliydi. Marcelo'nun yerine Vida olabilir gündeme gelebilir. Başka oyuncu olabilir. Şahsi görüşüm sanki kanat oyuncusu ve güçlü bir santrfor öncelik gibi gözüküyor"

 

"Pepe çok güzel, çok doğru bir transfer oldu. Pepe’nin gelmesinde Quaresma’nın mutlaka artı katkısı olmuştur. PSG ile Pepe anlaşmıştı ancak başkan gitti ve Pepe ile anlaşmayı başardı"

"Bizim taraftarımız müthiş. Takımını çok seven, müthiş bir taraftar grubu var. Kulüp menfaatini düşünen bir taraftar grubu ancak Diego Costa transferi zor bir oyuncu. Başkanın Diego Costa ile girişimi oldu mu bilmiyorum ancak takım içi dengeler var, UEFA kriterlerine uymamız lazım"

"Yusuf Erdoğan, Volkan Şen, Lens arasında benim bakış açıma göre Yusuf Erdoğan daha mantıklı transfer olur. Yusuf Erdoğan'ın yaşının daha genç olması ve Quaresma’dan öğreneceği çok şeyler olması önemli. Eder ve Babacar arasında da şahsen ben Babacar’ı isterim ve Babacar, Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alıyor"

"Oğuzhan'a teklif mutlaka gelmiştir ancak başkanın Oğuzhan'ı bırakmak gibi bir niyeti yok tabii Şenol Güneş hocanında. Oğuzhan bizim için farklı bir oyuncu.
Talisca bizim oyuncumuz kiralık ya da tapulu sonuçta bizim oyuncumuz ceza konusunda başta yönetim kurulu ve Şenol hoca karar verecektir. Annesinin rahatsızlığı var. Talisca’ya mantık kuralları içinde ceza gelirse gelecektir. Konu tatlıya bağlanacaktır"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler