Beşiktaş'tan flaş transfer hamlesi! Carlos Tevez...

25.11.2017 - 13:21 | Son Güncellenme: 25.11.2017 - 13:21

Beşiktaş'tan flaş transfer hamlesi! Carlos Tevez...

Çin'in Shanghai Shenhua kulübüne transfer olan Carlos Tevez'le ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Buna göre Arjantinli golcü ile ilgilenen takımlar arasında Beşiktaş da var. 

Arjantin'de yayın yapan TyC Sports'un haberine göre forveti Dario Benedetto'dan sakatlık nedeniyle uzun bir süre yararlanamayacak olan Boca Juniors, eski oyuncuları Tevez'i tekrar takıma kazandırabilmek için çalışmalara başladı. Sözleşmesinde Boca Juniors'a özel "kasım sonuna kadar 6 milyon doları getiririlerse oyuncuyu alabilirler" maddesi bulunan Tevez'in yakın zamanda tekrar Arjantin'e dönebileceği konuşuluyor. 

Beşiktaş, Carlos Tevez için devrede!

Boca kulübü ve oyuncunun menajeri Adrian Ruocco, bu fiyatı indirmek için Çin ekibiyle pazarlığa başlayacak.

Haberde Tevez için Beşiktaş, Flamengo ve bir Meksika ekibinin de devrede olduğu kaydedildi.

İşte Beşiktaş'ın forvet transferi için düşündüğü diğer iki isim!

Devre arasında Cenk Tosun'u astronomik bir bedele başka bir takıma satması gündemde olan Beşiktaş için Andre-Pierre Gignac, Lucas Alario gibi isimler de konuşuluyor. 

Beşiktaş'ın ilgilendiği Carlos Tevez kimdir?

Henüz 12 yaşında Boca Juniors'un altyapısına gelen Carlos Tevez 2001-2005 yılları arasında as takımda görev aldı. Sonra 1.5 sene boyunca Brezilya'da Corinthians forması giyen 33 yaşındaki oyuncu ardından tartışmalı bir kararla West Ham United'ın yolunu tuttu. Bu transferin ardından İngiltere'de 3. parti ortaklık yasaklandı. Sonrasında sırasıyla Manchester United, Manchester City, Juventus ve tekrar Boca forması giyen Arjantinli, bu yılın başında Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai Shenhua'nın yolunu tuttu. Burada mutlu olmayan ve kilo problemi yaşayan Tevez'in Çin ekibinden ayrılmayı düşündüğü biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler