Beşiktaşlı yöneticiden Galatasaray'a sert transfer göndermesi! Büyük acizlik...

İsa Kethüda
19.07.2021 - 20:31 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 22:07

Beşiktaş haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, sosyal medya hesabından Galatasaray'a göndermede bulundu.

Beşiktaşlı yöneticiden Galatasaray'a sert transfer göndermesi! Büyük acizlik...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.

"Rakibin oyuncusuna kanca atması acizlik"

Dalgakıran, "Sadece Avrupa da 64 ülke var. Bu ülkelerin ilk liginde yaklaşık 20 bin futbolcu oynuyor. Hal böyle iken, borç içerisinde yüzen kulüplerin, rakibinin oyuncusuna kanca atması büyük acizlik. Bu savaş kimseye yaramaz. Kulüpler bu şekilde yönetilecekse, yöneticiye de ihtiyaç yok" ifadelerini kullandı.

'İstenmeyen eşle evlendirilmeye çalışılan kız' benzetmesi 

Beşiktaş cephesinden gelen tepki bununla da sınırlı kalmadı. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol da bir tweet atarak, "Siyasetçi olarak “yüksek başlık parası” ile istemediği eşle evlendirilmeye çalışan kızlarımız için mücadele etmek normal ama benzetilebilir durumlarla spor yöneticiliğinde karşılaşmak gerçekten çok garip!" paylaşmını yaptı.

İlgini Çekebilir
Burak Elmas, transferdeki son durumu açıkladı: Ghezzal, Gedson, Rosier...
Habere Git

"Evet, Ghezzal’la görüştük"

Bilindiği üzere Galatasaray Başkanı Burak Elmas, bugün yaptığı basın toplantısında geçen sezon Beşiktaş'ta asist kralı olan Rachid Ghezzal ile görüştüklerini açıklamıştı. Elmas, "Evet, Ghezzal’la görüştük. İstediğimiz her oyuncuyla görüşmeye devam ederiz. Birçok oyuncuyla görüşebiliriz. Oyuncunun maliyeti, sağlayacağı verim ve Galatasaray’da oynayacak karakteri olması önem verdiğimiz üç başlık" dedi.

Elmas, Beşiktaş'ı suçladı

Ayrıca, Elmas basın toplantısında isim vermeden Gedson Fernandes için Benfica'ya 7.5 milyon Euro teklif verdiği iddia edilen Beşiktaş'ı suçlamıştı.

"Elimizde belge var"

Elmas açıklamasında, "Bir büyük kulübümüz Gedson için ödeyemeyeceği bir teklif verdi. O teklife de ulaştık. Elimizde belge var. Centilmenlik çift taraflı olur" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler