Beşiktaş'tan Gedson Fernandes hamlesi! 'Kiralıksa talibiz'

03.06.2021 - 00:29 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 00:39

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i kiralık olarak transfer etmek için Benfica ile görüştü. Gedson Fernandes, Galatasaray'da da kiralık olarak forma giymişti.

Beşiktaş'tan Gedson Fernandes hamlesi! 'Kiralıksa talibiz'

AJANSSPOR - HABER

Geride kalan sezonu iki kupa ile tamamlayan ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş, alternatifli bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Kartal, Gedson Fernandes transferi için Benfica ile görüştü.

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i transfer etmek istiyor

Dorukhan Toköz'ün ayrılığınının ardından orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta Gedson Fernandes gündeme geldi. TRT Spor'un haberine göre siyah - beyazlılar, Benfica ile Gedson transferi için bir görüşme gerçekleştirdi ve Portekiz ekibine  oyuncunun kiralanması durumunda talip olacaklarını iletti.

Portekiz basını da Gedson'u duyurmuştu

Geçtiğimiz günlerde Portekiz basını da Beşiktaş'ın Gedson Fernandes'e ilgisini duyurmuştu. A Bola, Beşiktaş'ın Gedson'u 1 sezonluğuna kiralayıp Şampiyonlar Ligi'nde parlatmak için Portekiz kulübünün kapısını çaldığı haberine yer vermişti. Benfica'nın Beşiktaş'a ne cevap vereceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

Gedson Fernandes'in Galatasaray'daki performansı

Geçen sezon Galatasaray’da 18 maçta oynayan Gedson Fernandes1 gol atıp 3 asist yaptı. 22 yaşındaki futbolcu, Türkiye'ye gelmeden önce Tottenham'a kiralanmış; burada bekleneni veremeyince Galatasaray'ın yolunu tutmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler