Beşiktaş'tan Halil Dervişoğlu bombası!

21.05.2021 - 16:44 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 16:47

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Galatasaray'da kiralık olarak forma giydikten sonra Brentford'a dönen Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istiyor.

Beşiktaş'tan Halil Dervişoğlu bombası!

AJANSSPOR - HABER

Sezonu iki kupayla tamamlayan ve gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Galatasaray’dan Brentford’a dönen Halil Dervişoğlu’nu kadrosuna katmak istiyor.

 

TRT Spor’un haberine göre, Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Halil ile temasa geçti. Haberde Halil'e Avrupa'dan da ciddi teklifler olduğu iddia edildi.

 

Halil Dervişoğlu'nun bonservisi ne kadar?

Galatasaray, 21 yaşındaki forveti satın alma opsiyonu olmadan kiralamıştı. Takımına geri dönen Halil Dervişoğlu için Brentford’un belirlediği bonservis bedeli açıklığa kavuştu.
 

1.5 yıl önce Sparta Rotterdam'dan yaklaşık 4.5 milyon Euro maliyetle aldığı Halil'den kar etmek isteyen Brentford'un oyuncusuna 8 milyon Euro civarında bonservis bedeli belirlediği belirtildi.

Halil Dervişoğlu'nun performansı

Halil, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını 12 defa sırtına geçirdi. Dervişoğlu, bu maçlarda 3 gol atarken 1 asist yaptı. 

Halil'den açıklama: Galatasaray'da kalacak mı?

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım'ın ilk etap çalışmaları için Antalya’da kampta bulunan Halil Dervişoğlu, Galatasaray’daki geleceğini değerlendirdi.

Genç futbolcu yaptığı açıklamada "Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Şu an söyleyebileceğim başka bir şey yok." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler