Beşiktaş'tan Slaven Bilic’e teklif!

02.06.2024 - 09:09 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 09:18

Teknik direktör arayışlarını sürdüren ve birçok isim ile görüşen Süper Lig takımlarından Beşiktaş, rotasını eski hocası Slaven Bilic’e çevirdi. Detaylar.

Beşiktaş'tan Slaven Bilic’e teklif!

AJANSSPOR-HABER

2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda ligi istediği yerde bitiremeyen ancak Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başaran Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ediyor.

Hedef Slaven Bilic

Hırvat basınından Germanijak sitesinde yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı yönetimin, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Fateh'i çalıştıran Slaven Bilic ile temasa geçtiği belirtildi.

Teklif yapıldı

Haberde, Beşiktaş'ın Hırvat teknik adama teklif yaptığı ancak Bilic'in sözleşmesi devam ettiği için net bir cevap vermediği ve düşünmek için süre istediği ifade edildi.

55 yaşındaki teknik adamın Al-Fateh'ten ayrılması durumunda Siyah-Beyazlı yönetimin Suudi ekibine bir bonservis ücreti ödemesi gerektiği ancak yönetimin de buna sıcak bakmadığı öğrenildi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Bilic, 2013-2015 yılları arasında da Beşiktaş'ta görev yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler