Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'dan Jose Sosa'nın geri döneceği iddialarına yanıt

04.08.2022 - 09:51 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 10:41

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Jose Sosa'nın eski kulübü Beşiktaş'a döneceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili Beşiktaş cephesinden resmi açıklama geldi.

Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'dan Jose Sosa'nın geri döneceği iddialarına yanıt

Trabzonspor sonrası Fenerbahçe'ye imza atan ve beklentilerin uzağında kalan Jose Sosa, sözleşmesinin bitişi ile birlikte sarı lacivertli ekiple yollarını ayırmıştı. 37 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusunun adı transferde birçok takımla anılırken bu takımlardan biri de eski kulübü Beşiktaş olmuştu. Siyah beyazlılardan bu iddiayla ilgili açıklama geldi.

Ceyhun Kazancı'dan Jose Sosa açıklaması

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Jose Sosa iddiaları hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu. Kazancı, Metalist Kharkiv'den transfer olduğu siyah beyazlı kulüpte 2 yıl forma giyen ve 2014-15 sezonunda şampiyonluk yaşayan eski futbolcuları Jose Josa ile ilgili transfer iddialarını yalanladı ve Beşiktaş'ın Sosa'ya dair bir ilgisi bulunmadığını net bir şekilde dile getirdi.

Futbola başladığı kulübe dönebilir

Jose Sosa ile Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, Karagümrük ve Gaziantep FK ilgilenmişti. Gaziantep FK ve Ankaragücü bu transferde ilgiden öteye geçmezken Fatih Karagümrük'ün transferde ciddi girişimleri olduğu iddia edilmişti. 37 yaşındaki oyuncunun futbola başladığı kulüp olan ülkesinin takımlarından Estudiantes'le görüştüğü ve imzası atması en muhtemel kulüp olduğu basında yer alan haberler arasında.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Vida'nın yerine vatandaşı geliyor
Habere Git

Jose Josa'nın Süper Lig kariyeri

Türkiye'de ilk forma giydiği takım olan Beşiktaş'ta 78 maça çıkan Sosa 14 gol ve 23 asistlik performans sergiledi. Süper Lig'deki ikinci durağı olan Trabzonspor'da kaptanlığa kadar yükselen Arjantinli orta saha çıktığı 99 karşılaşmada 16 gol 19 asistlik katkı sağladı. Jose Sosa, Fenerbahçe ile ise 63 karşılaşmada 4 gol 5 asistlik performans ile beklentilerin çok uzağında kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler