Transfer | Beşiktaş'tan KAP bildirimi geldi! İşte Immobile'nin maliyeti

13.07.2024 - 17:16 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 17:20

Beşiktaş, Serie A ekibi Lazio'dan transfer ettiği Ciro Immobile'yi KAP'a bildirdi. Siyah-Beyazlılar, Immobile'ye ödenecek maaşı açıkladı. Detaylar...

Transfer | Beşiktaş'tan KAP bildirimi geldi! İşte Immobile'nin maliyeti

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, forvet hattına önemli bir hamlede bulundu. Siyah-Beyazlılar, Serie A ekibi Lazio'da forma giyen yıldız futbolcu Ciro Immobile'yi kadrosuna kattı.

Immobile KAP'a bildirildi

Beşiktaş, Ciro Immobile ile resmi sözleşme imzaladı. Kulüp, Immobile transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yapılan duyuruda Immobile'nin maliyeti açıklandı.

Yıllık 6 milyon Euro

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ciro Immobile transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için net 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Immobile'den Lazio'ya duygusal veda...
Habere Git

Immobile'nin kariyeri

İtalya'da, Sanernitana, Sorrento ve Juventus altyapılarında yetişen Ciro Immobile, AC Siena'da profesyonel oldu. Juventus, Grosseto, PEscara, Genoa, Torino, Boruusia Dortmund, Sevilla ve Lazio'da forma giydi. Immobile, son olarak 9.45 milyon Euro karşılığında 2016'da transfer olduğu Lazio'da takım kaptanlığına kadar yükseldi.

Immobile'nin 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda 43 maça çıkan 34 yaşındaki İtalyan santrfor, 11 kez rakip fileleri havalandırdı, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler