Son Dakika | Beşiktaş, Jean Onana Transferini KAP'a Bildirdi!

21.07.2023 - 22:51 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 23:20

Son dakika | Beşiktaş, Ligue 1 temsilcisi Lens'te forma giyen Jean Onana için transfer görüşmelerinin başladığını KAP'a bildirdi. İşte tüm detaylar...

Son Dakika | Beşiktaş, Jean Onana Transferini KAP'a Bildirdi!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, anlaşma sağlayarak İstanbul'a çağırdığı bir futbolcuyu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Onana ile görüşmelerin başlandığı KAP'a bildirildi

Beşiktaş, her konuda anlaştığı ve transfer görüşmelerini sonuçlandırarak, sağlık kontrollerinden geçmesi için İstanbul'a çağırdığı Jean Onana'yı KAP'a bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jean Emile Junior ONANA ONANA'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü RC LENS ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta imzalar peş peşe!
Habere Git

Onana'nın kariyeri

Jean Onana, ülkesi Kamerun'da futbola başladı. 2020'de Lille'e transfer olan önlibero, Belçika ekibi Mouscron'daki kiralık döneminin ardından Bordeaux'nun yolunu tuttu. Lens, Eylül 2022'de 4 milyon Euro karşılığında oyuncuyu kadrosuna kattı.

Onana'nın performansı

23 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 26 resmi müsabakada görev aldı. Skor katkısı üretemeyen Onana, 4 mücadelede sarı kart gördü.

Amartey Beşiktaş'ta!

Onana ile transfer görüşmelerini KAP'a bildiren Beşiktaş, aynı dakikalarda Daniel Amartey'i taraftarına duyurdu. Siyah-Beyazlılar, yaptıkları transfer açıklamasında "Beşiktaşımıza hoş geldin Daniel Amartey" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler