Beşiktaş ile Kayseri'nin Onur Bulut Kavgası Büyüyor

Ajansspor
20.02.2023 - 13:47 | Son Güncellenme: 20.02.2023 - 14:18

Beşiktaş ile Kayserispor'un, Onur Bulut transferi kavgası büyüyor. Siyah beyazlı yönetici Bilgihan Cenk Sürmen, Kayserispor'u sahte imzayla suçladı...

Beşiktaş ile Kayseri'nin Onur Bulut Kavgası Büyüyor

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş ile Yukatel Kayserispor arasında Onur Bulut transferi nedeniyle başlayap polemik devam ediyor. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç'un siyah  beyazlıları suçlamasından sonra sosyal medyadan cevap veren yönetici Bilgihan Cenk Sürmen, sert  tepki gösterdi. Sürmen, Kayseri yönetimini sahte imza ile suçladı.

Sürmen, Koç'un tweet'ini alıntıladı

Sürmen, sosyal medya hesabından, Samet Koç'un "Depremin henüz ilk günlerinde, bize açıklaması olmayan para gönderen Beşitaş Kulübü'nün değerli yöneticileri; nezaketen arayıp 'Kayseri’de deprem olmuş' geçmiş olsun demenizi beklerdik. İnsanlar sokakta yaşamlarından kaygı içinde mücadele ederken bu tavrınız yakışmadı" paylaşımına cevap verdi.

"Sahte imzayla Kayseri'yi temsil etmek yakışmıyor"

Sürmen, Koç'a cevaben, "Kendi camianıza şirin gözükmek için, Beşiktaş hakkında konuşmak sana büyük gelir. Sahte evrak, sahte imza ile Kayseri şehrini temsil etmek size yakışmıyor. Aklınızı, bir futbolcunun hakkını nasıl çalarız yerine, depremzedelere nasıl bir parça daha faydalı olabiliriz diye kullansanız..." diye yazdı.

İlgini Çekebilir
Kayserispor, Onur Bulut transferine itiraz etti! Kararı UÇK verecek...
Habere Git

"İftira attığınız Beşiktaş'ı örnek alın"

Sürmen, paylaşımına şöyle devam etti: "Aklınız yoksa iftira attığınız, depremin ilk saatlerin beri tüm gücü ve camiası ile sahada olan çadır kentler kuran, sıcak yemek dağıtan, 1 uçak, 200'den fazla tır gönderen ve daha yolun başındayız diyen Beşiktaş'ı örnek alıp yüzde birini yapsanız …"

Koç: "Beşiktaş 1.25 teklif etti biz 3.5 istedik"

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, dün yaptığı paylaşımlarda ayrıca, sözleşme uzattıkları Onur Bulut için Beşiktaş'ın yaptığı teklifi ve cevaplarını anlattı: "Futbolcu ile olan ve bitimine 6 ay kalan sözleşmeyi dönem içi olarak 3 yıl uzattık. Bu sözleşme TFF'ye tescil edildi. Ardından Beşiktaş'tan 1.25 milyon Euro yazılı teklif aldık. Biz de 3.5 milyon Euro + KDV karşı teklife yazılı olarak cevap verdik."

"Beşiktaş ertesi gün 1 milyon gönderdi"

Samet Koç, daha sonra Beşiktaş'ın kendi hesaplarına 1 milyon Euro gönderdiğini ama bunu iade ettiklerini ve o günün akşamında da siyah beyazlıların futbolcuyla sözleşme imzaladığını duyurduğunu yazdı. Koç, "Ertesi gün dekonta açıklama yazılarak para bize tekrar gönderildi. Beşiktaş'a ihtarname çekerek 3.5 milyon Euro + KDV istediğimizi yeniledik. TFF'nin tescil ettiği sözleşmede futbolcunun çıkış hakkının olmadığını bildirdik" dedi.

İlgini Çekebilir
Onur Bulut'un menajerinden yanıt: Başkan oradaydı
Habere Git

Beşiktaş ile Kayseri UÇK'lık olacak

Kayserispor yönetimi konuyu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na (UÇK) taşıyacağını da beyan etti. Nihai kararı UÇK verecek. Onur Bulut, Kayserispor ile olan sözleşmesini tek taraflı feshederek Beşiktaş ile 2025-2026 sezonuna kadar sözleşme imzaladı. Futbolcu cephesi, sözleşmede 1 milyon Euro ödenmesi halinde bir başka kulübe transfer hakkının bulunduğunu savunuyor. Beşiktaş yönetimi de kendilerini bağlayan bir durumun olmadığını iddia ediyor.

Menajer Süme: "Protokol yapıldı, üç kâğıtçılık olmaz"

Aspor'a açıklama yapan Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme, "Hukuki bir süreç var. Her şey ortaya çıkacak. İmzalar atıldı, protokol yapıldı. Herkesin bundan haberi var. Canlı yayın yapalım, yüz yüze oturalım, bana birisi gelsin 'Ben böyle bir şey söylemedim' desin, göreyim. Açık yüreklilikle ne olduğunu söylüyorum. Bizim tarafımızdan bir üç kâğıtçılık olmaz, hayatta olmaz" dedi.

Onur Bulut'un kimlik ve performans bilgileri

Beşiktaş ile Kayserispor arasında gerilime neden olan 28 yaşındaki sağ bek Onur Bulut, Almanya Werdohl doğumlu bir futbolcu. Futbola Werdohl altyapısında başlayan Bulut, profesyonelliğe ise Bochum Kulübü'nde geçti. 2019'da Alanyaspor'a transfer oldu. 1.5 yıl Çaykur Rizespor'da kiralık oynadı; 2021'deyse Kayserispor'a satıldı. Oyuncu buradaki perfomansıyla Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın radarına girdi. Bu ara  transferde Onur Bulut, Beşiktaş ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Bulut, Süper Lig'de 96 maçta 7 gol atarken 14 de asiste imza koydu.

Senin için hazırladığımız haberler