Beşiktaş'tan koronavirüs önlemi! Tavan fiyat...

13.04.2020 - 09:54 | Son Güncellenme: 13.04.2020 - 09:57

Koronavirüs salgını sebebiyle kulüpler zor bir dönem geçiriyor. Beşiktaş'ta futbolculara ödenecek maaşlar konusunda tavan fiyat belirlendi. Yönetim taviz vermeme konusunda kararlı.

Beşiktaş'tan koronavirüs önlemi! Tavan fiyat...

Mali açıdan zor günler geçiren Beşiktaş için koronavirüs salgını işleri daha da zor bir hale getirdi. Siyah-beyazlılar, yaşanan gelir kaybı sebebiyle bir takım önlemler aldı. Beşiktaş, futbolculara ödenecek ödemelerde bir tavan fiyat belirledi. Beşiktaş'ta futbolcuların tavan fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Beşiktaş'ta tavan fiyat 1 milyon Euro

Siyah-beyazlı kulüp için artık yüksek rakamların söz konusu olmadığı, ne iç ne de dış transferde oyunculara verilecek maaş konusunda 1 milyon Euro'nun aşılmayacağı belirtiliyor.

Caner, Gökhan ve Atiba'ya nasıl bir teklif götürülecek?

Sabah'ın haberine göre; 1 milyon 750 bin Euro kazanan Caner Erkin, 1 milyon 650 bin Euro alan Gökhan Gönül ve 1 milyon Euro ücreti olan Atiba'ya götürülecek tekliflerin 1 milyon Euro'nun altında olacağı belirtildi.

Yönetim taviz vermeyecek

Caner ve Gökhan'a hem yurt içi hem de yurt dışından ilgi olduğunu bilen Beşiktaş yönetimi, yine de taviz vermeyi düşünmüyor.

Atiba indirime sıcak yaklaştı

Sezonun yeniden başlamasının ardından, Atiba ile de masaya oturulacak. 1 yıl daha futbol oynamak isteyen 37 yaşındaki Kanadalı yıldızın indirimli teklife olumlu yaklaştığı gelen bilgiler arasında.

Maaş indirimi konusunda görüşmeler sürüyor

Siyah-beyazlı idareciler, mukaveleleri süren futbolcularla da maaş indirimi için görüşmelerini sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler