Beşiktaş, Lyanco’yu Transfer Etmek İçin Yeni Bonservis Belirledi!

Ali Bozkurt
18.07.2023 - 08:51 | Son Güncellenme: 18.07.2023 - 08:59

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de gündemine gelen savunma oyuncusu Lyanco’yu transfer etmek için ödenecek bonservis teklifini yükseltti. Detaylar...

Beşiktaş, Lyanco’yu Transfer Etmek İçin Yeni Bonservis Belirledi!

AJANSSPOR HABER

Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken uzun süredir gündemde olan Lyanco için Fenerbahçe'de devreye girdi. Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı savunma oyuncunusu da rakibe kaptırmamak için teklifini yükseltti. Detaylar...

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla bitirilmesini istediği sağ stoper için operasyona devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Lyanco’yu kaptırmak istemiyor. 

Emre Kocadağ, Southampton yöneticileri ile görüştü

Asbaşkan Emre Kocadağ, transfer çalışmaları için İzmir’e gitti. Göztepe ile hazırlık maçı yapmak için İzmir’de bulunan Southampton’lı yöneticilerle görüştü. Kocadağ, Lyanco transferini sonlandırmak için masaya oturdu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta genç sağ bekle yollar ayrıldı!
Habere Git

Beşiktaş teklifi yükseltti

Fanatik'te yer alan habere göre, daha önce 4 milyon Euro’luk teklifini 5 milyon Euro’ya yükselten Siyah-Beyazlılar’ın Southampton’ı ikna etmek için bir sonraki satış, bonus gibi ekstra primler kullanmayı planladığı bildirildi.

Fenerbahçe devrede

Dusan Tadic'i Beşiktaş'ın elinden alarak transfer eden Fenerbahçe, gündemine Siyah-Beyazlıların transfer listesinde yer alan Lyanco’yu aldı. Kanarya, başarılı savunma oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarına devam ettiği iddia edildi.

Roberto Pereyra’da geri sayım

Udinese ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Roberto Pereyra’ya teklifini ileten yönetim, süre isteyen oyuncunun cevabını bekliyor. 32 yaşındaki orta sahanın Beşiktaş’a cuma gününe kadar cevap vermesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler