Beşiktaş, Mirsad Türkcan'la Çalışmama Kararı Aldı

02.08.2022 - 09:52 | Son Güncellenme: 02.08.2022 - 10:15

Beşiktaş yönetimi, Emirhan İlkhan'la ilgili yaşanan süreçte aktif bir rol oynayan menajer Mirsad Türkcan ile hiçbir şekilde çalışmama kararı aldı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Mirsad Türkcan'la Çalışmama Kararı Aldı

AJANSSPOR HABER

Emirhan İlkhan'ın sözleşmesinde "4.5 milyon Euro’ya serbest kalır" maddesinin bulunması özellikle sosyal medyada büyük tepkilere yol açarken genç futbolcu ile yönetim arasındaki görüşmelerin ayrıntısı ortaya çıktı. 

Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçı ve Ersin Destanoğlu ile sözleşme uzatamayan yönetim, Emirhan İlkhan ile 5 yıllık anlaşmaya varmasına rağmen serbest kalma maddesi büyük tepkilere neden oldu.

Emre Kocadağ ile menajer anlaştı

Opsiyon maddesinin, Emirhan İlkhan'ın menajeri ve Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ arasında yapılan görüşmede uzlaşılarak sözleşmeye koyulduğu öğrenildi.  

Genç futbolcunun temsilcisinin, yapılan görüşmelerde "4.5 milyon Euro'ya serbest kalma" maddesini özellikle istediği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi de genç bir futbolcu için bu miktarın yeterli olduğunu düşünerek anlaşmaya maddeyi ekledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Emirhan'ın yerine gelecek futbolcu belli oldu
Habere Git

Çebi: Meydanı boş buldu

Sabah Spor'da yer alana habere göre; Beşiktaş yönetimi, yaşanan bu süreç nedeniyle menajer Mirsad Türkcan ile hiçbir şekilde çalışmama kararı aldı. Başkan Ahmet Nur Çebi, tepkisini "Meydanı boş buldu" diye gösterirken altyapıdaki oyunculardan da ilgili menajerle ilgili direktif verilerek kendisiyle çalışılmaması istendi. Bu arada Türkcan'ın Beşiktaş'a getirdiği futbolcular arasında Kevin-Prince Boateng, Ajdin Hasic, Miralem Pjanic, Mert Günok gibi isimler de yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler