Beşiktaş'tan Nani kararı!

12.03.2017 - 12:55 | Son Güncellenme: 12.03.2017 - 12:55

Menajerleri aracılığıyla önümüzdteki sezon için Beşiktaş'a önerilen Luis Nani'ye Fikret Orman'dan vize çıkmadı. 30 yaşındaki Portekizli yıldızın kiralanabileceğini siyah beyazlı kulübe ileten Nani'nin menajeri "ret" cevabıyla karşılaştı.

Futbolcu transferinde ince eleyip sık dokuyan Fikret Orman'ın "karakter"e önem vermesi nedeniyle Beşiktaş'ın bu fgutbolcuyla ilgilenmediği belirtildi.
İki günlüğüne İngiltere'ye giden başkanın burada Lens için Sunderland ile temaslarına devam ettiği gelen haberler arasında.

DİZİNDEN SAKATLANDI
Geçen sezon başında Manchester United'ın, Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro'ya saktığı Portekizli yıldız, İstanbul'daki hayatından memnun olmadığı için İspanyol kulübü Valencia'ya 8.5 milyon Euro'ya satılmıştı.
Bu sezon "Yarasalar"ın formasıyla La Liga'da 19 maça çıkan Nani, gol ve 7 asistle oynadı ancak 22 Şubat'taki Real Madrid maçında dizinden sakatlanan tecrübeli futbolcu henüz sahalara dönemedi.

Portekiz Milli Takımı'nınMmart ayındaki maçlarında forması giymesi beklenen futbolcunun İstanbul'a geri dönmek istediği iddia edilmişti.

(Güneş)

Senin için hazırladığımız haberler