Josef ve Atiba Belirsiz! Beşiktaş Mendy'i Transfer Edecek

Akın Ungan
25.12.2022 - 12:11 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 12:38

Beşiktaş, Josef'in geleceğindeki belirsizlik ve Atiba'nın emekliliği nedeniyle ön libero transferi yapacak. Leicester City'den Nampalys Mendy listeye alındı.

Josef ve Atiba Belirsiz! Beşiktaş Mendy'i Transfer Edecek

Sezon başında kadrosuna yaptığı takviyeler ile dikkat çeken Beşiktaş, ara transfer dönemi için çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'da Ahmet Nur Çebi yönetimi, orta sahaya yapılacak transfer için harekete geçti.

Josef belirsiz, Atiba emekli... Beşiktaş'ın hedefi ön libero

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta sahası Josef de Souza'nın geleceğindeki belirsizlik ve Atiba Hutchinson'ın emeklilik durumu Siyah-Beyazlılar'ı transfere itti. Şenol Güneş, ön libero bölgesine bir takviyede bulunulmasını talep etti. Bunun üzerine düğmeye basan yönetim, transfer çalışmalarına başladı.

Gomis'in kuzeni Nampalys Mendy yakın takipte

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis'in kuzeni olan Nampalys Mendy, Beşiktaş'ın listesine girdi. Ön libero bölgesindeki arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Premier Lig ekiplerinden Leicester City'deki sözleşmesinin sonuna gelen Nampalys Mendy'i yakın takibe aldı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş kararını verdi! Dele Alli'nin üzeri çizildi
Habere Git

Beşiktaş Dünya Kupası'nı izledi olumlu rapor verdi

Fotomaç'ın haberine göre Katar'da 2022 Dünya Kupası A Grubu'nda mücadele eden Senegal Milli Takımı ile 4 maça çıkan Nampalys Mendy, Beşiktaşlı yöneticilerin beğenisini kazandı. 30 yaşındaki futbolcunun Dünya Kupası'ndaki performansını izleyen Siyah-Beyazlılar olumlu rapor verdi.

Teklif hazırlanıyor

Teknik heyetten olur yanıtını alan Beşiktaş yönetimi, Nampalys Mendy ile anlaşmak için harekete geçti. Kara Kartal önce oyuncu ile görüşüp daha sonra kulübü Leicester City ile masaya oturacak. Senegalli ön liberonun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, Siyah-Beyazlılar'ın elini güçlendiren faktörler arasında yer alıyor.

İlk görüşme yılbaşından sonra

Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadroya katmak istediği futbolcu ile görüşmeye hazırlanıyor. Nampalys Mendy ile kurulacak ilk temas, yılbasından hemen sonra olacak.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş lige takımın yarısını değiştirerek başlıyor
Habere Git

Nampalys Mendy'nin kariyeri

23 Haziran 1992 doğumlu Nampalys Mendy, futbola Monaco'da başladı. 2010 yılında A takıma yükselen Senegalli ön libero, 2016'da 15.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Leicester City'ye transfer oldu. Mendy, 2017 yılında OGC Nizza'da kiralık olarak forma giydi.

Bu sezon 7 maça çıktı

Nampalys Mendy, bu sezon Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması ile 7 maça çıktı. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu oynadığı karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı sunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler