Beşiktaş'tan örnek proje "Engeller bizi durduramaz"

Feride Kara
02.12.2022 - 15:26 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 15:35

Beşiktaş tüm kulüplere örnek olacak olan "Engeller bizi durduramaz" sosyal sorumluluk projesini 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hayata geçiriyor...

Beşiktaş'tan örnek proje "Engeller bizi durduramaz"

Beşiktaş çok önemli bir sosyal sorumluluk projesini 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hayata geçiriyor. Engeller bizi durduramaz sloganıyla hayata geçecek proje basketbolu öğretecek.

Beşiktaş'tan açıklama

"Ülkemizin en köklü ve 120 yıllık tarihiyle Avrupa’nın da ender kulüp ve camialarından birisi olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Cumhuriyetimizin 100. yılı ve Tekerlekli Basketbol Takımımızın 20. yılı olması sebebiyle bedensel engelli bireyleri tekerlekli sandalye basketbol sporu ile tanıştırmak ve onları spor yapmaya teşvik etmek amacıyla "ENGELLER BİZİ DURDURAMAZ” sosyal sorumluluk projesini 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde hayata geçiriyor."

Hayata geçirmekten gurur duyuyoruz

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi "2023, bilindiği gibi Cumhuriyetimizin 100. yılı ve bizim ise 120. yılımız ve ülkemiz genelinde Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının lokomotifi olacağı Engeller Bizi Durduramaz Sosyal Sorumluluk projesini, böyle önemli bir yılda hayata geçirmekten gurur duyuyoruz.

Bedensel Engelli vatandaşlarımıza spor teşvik edilecek.

Beşiktaş Kulübü’nün bu inancı sayesinde Türk sporunda ilk kez “bedensel engel” kavramıyla “şampiyonluk” hikayesi bir araya geldi. Şimdi aynı vizyonla devam ederek Türkiye genelinde varolan altyapı sorununu çözmek için bir adım atacağız. Bu proje ile Bedensel Engelli Vatandaşlarımıza ulaşarak onları spora teşvik edeceğiz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler