Beşiktaş'tan Quaresma kararı!

16.06.2019 - 09:29 | Son Güncellenme: 16.06.2019 - 12:29

Beşiktaş'tan Quaresma kararı!

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ederken yeni teknik direktör Abdullah Avcı da eldeki fazla oyuncuların gönderilmesi için uğraş veriyor. Avcı’nın bu doğrultuda gözden çıkardığı ilk isim Quaresma olmuştu.

Quaresma için yönetimden girişim geldi

Tecrübeli çalıştırıcının daha önce yönetime verdiği raporda, Lens, Larin, Mirin ve Roco ile birlikte mümkünse satılabileceği yönünde görüş bildirdiği Q7 için yönetimden bir girişim geldi.

Quaresma için Avcı'nın kararı

Beşiktaş formasını giymeye devam etmek isteyen 36 yaşındaki oyuncu için yöneticilerin “Bir sezon daha kullanabiliriz” önerisi üzerine Avcı, “Quaresma’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür edelim” cevabını verdi.

Quaresma'nın sözleşmesi...

Abdullah Avcı’nın Quaresma hakkındaki bu net tavrına rağmen Portekizli yıldızın sözleşmesi can sıkıyor.

Quaresma takım bulamıyor

Kulüple olan bir yıl daha kontratının yanı sıra gelecek sezon 1 milyon 750 bin avro kazanma hakkı bulunan Portekizli yıldız, kendisine bu parayı verecek başka bir takım bulamadığı için de ayak sürtüyor.

Porto henüz girişimde bulunmadı

Quaresma bir süre önce Porto’ya dönmek istemiş hatta gerekirse yıllık ücretinde indirime gidebileceğini söylemişti.Beşiktaş’ın da bonservis konusunda kolaylık sağlayacağını iletmesine rağmen Porto kulübü henüz bir girişimde bulunmadı. (Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler